Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gördüğünüz gibi sunan firma yerli olunca ne kadar ucuz oluyor cihazlar. Adam gibi bir Üretici firma olsa yerli olarak cok daha ucuza güzel cihazlar alırız.

Casper var ama ondanda çok bir şey çıkmıyor :)

134ugurcan

134ugurcan

Üye
eliteyi fiyatıyla duyduktan sonra tüm telefonlar çöp geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: mehmettech, Buğra ve .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar o donanıma 2500 mAh pil yetecek mi?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Türe

Türe

Üye
Bence yetmez. Mesut Çevik örnek videoda telefonun az isindigini bu yuzden surekli yuksek frekansta calistigini söyledi. Yani bu da batarya durumunu etkuleyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
.caner.

.caner.

Üye
Hiç sanmıyorum pil ve güncelleme olmaz bu telefonda. Eğer Gionee güncelleme verirse GM da verir.
Neden? Gm verir diye düşünüyorum ben guncellemeyi, pil de benim için çok önemli degil.

0MG90

0MG90

Üye
Neden? Gm verir diye düşünüyorum ben guncellemeyi, pil de benim için çok önemli degil.
Gün ortasında biterse problem. Güncellemede GM 'a bağlı alırsa sadece 4.4 alır bence.

LimePie

LimePie

Üye
4.4ü rahat alır böyle bir telefon üstelik 4.4 ile beraber open gl 3 desteği gelmiş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ANIL

ANIL

Admin
GM güzel bir yolda ilerliyor. Umarım başarılı olurlar ki öyle olacak gibi gözüküyor. GM yetkilisi tarafından verilen bilgilere göre güncelleme konusunda sıkıntı olmayacak. 4.4'ü alacak yani. Open GL 3.0 desteği Android 4.3 ile geldi bu arada.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY, Invoke, Türe ve 2 diğerleri
Buğra

Buğra

Admin
Guncelleme konusunda hicbir cihazda giooneye bagli degil GM

• Beğen
Tepkiler: Dede ve .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Bakalım, çıksın da bi incelemeye gideriz. :)

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Güncellemeleri Ginoone değil GM Çıkarıcak Ayrıca Pil ömrünün resmini paylaşmışlar gerçekten öyleyse mükemmel.

Üst Alt