Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
daha ucuza note 3'den cok daha iyibbi telefon markaya para vermek istemiyorsaniz.. diyenleri simdiden gorebiliyorum:D ama acik soyleyim telefon degistirecek olsam alirdim note 3 felan ugrasmam

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ohoo siz daha durun Z2, G3, M8, S5 çıksın onlarla da kıyaslanacak :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve .caner.
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Elife 7 mi ne öyle bi telefon vardı ona çok benzemiyormu ?

Buğra

Buğra

Admin
zaten elife e7 telefon :)

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Bakalım ekranı çok büyük gelmezse alabilirim : )

134ugurcan

134ugurcan

Üye
Telefon kesin gelicekse bende hemen alıcam telefon almayı planlıyordum g2 almayı düşünüyordum bunu alırım :D

134ugurcan

134ugurcan

Üye
telefon çıksa nerde satışa sunulur lg g2 alıcakdım vazgeçdim :D

smh60

smh60

Üye
Bende merak ettim

Legendary.

Legendary.

Üye
Telefon için Gionee firmasına,TÜRKİYEYE BU FİYATA GETİRECEĞİ İÇİN GENERAL MOBİLE firmasına,Bu konu için ise @Kerim. teşekkür ederim.Çok uygun fiyata Amiral gemisi bir telefona sahip olabileceğiz.(1000-1200 :tl: )Tek sıkıntım ve korkum bataryaydı hatta @Buğra 'cığımın başını baya ağrıttım :) Ama Bataryayla ilgili bi resim görünce herhalde düşündüğüm kadar korkulacak bir durum yokmuş.Galiba General mobile güzel bir optimizasyon yapmış anladığım kadarıyla.Geriye aklımda tek bir soru işareti kalıyor ana güncelleme alacak mı ? 4.3 4.4 felan.Cihaz 4.4.2 ile gelecek. Okuduğum bi yorumda Gionee firması telefonlarına güncelleme vermiyormuş.Ama bu güncelleme olayı işlemci ile ilgiliymiş bildiğim kadarıyla yani her şey General Mobilenin elinde bende bilmiyorum artık kafam karıştı.Tasarımı hoşuma gitti.Çıkıntığı ay alacağım.Uzun lafın kısası bekliyoruz.

Telefonu kötüleyeceksenizde adam akıllı yapın şu işi.Gelip Çöp yazıp gitmeyin :ünlem:

• Beğen
Tepkiler: xtrem06, Kerim., Dede ve 2 diğerleri
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Telefon için Gionee firmasına,TÜRKİYEYE BU FİYATA GETİRECEĞİ İÇİN GENERAL MOBİLE firmasına,Bu konu için ise @Kerim. teşekkür ederim.Çok uygun fiyata Amiral gemisi bir telefona sahip olabileceğiz.(1000-1200 :tl: )Tek sıkıntım ve korkum bataryaydı hatta @Buğra 'cığımın başını baya ağrıttım :) Ama Bataryayla ilgili bi resim görünce herhalde düşündüğüm kadar korkulacak bir durum yokmuş.Galiba General mobile güzel bir optimizasyon yapmış anladığım kadarıyla.Geriye aklımda tek bir soru işareti kalıyor ana güncelleme alacak mı ? 4.3 4.4 felan.Cihaz 4.4.2 ile gelecek. Okuduğum bi yorumda Gionee firması telefonlarına güncelleme vermiyormuş.Ama bu güncelleme olayı işlemci ile ilgiliymiş bildiğim kadarıyla yani her şey General Mobilenin elinde bende bilmiyorum artık kafam karıştı.Tasarımı hoşuma gitti.Çıkıntığı ay alacağım.Uzun lafın kısası bekliyoruz.

Telefonu kötüleyeceksenizde adam akıllı yapın şu işi.Gelip Çöp yazıp gitmeyin :ünlem:
Batarya konusunu bana açıklarmısın nasıl içini rahatlattı bende onu düşünüyorumda. Güncelleme sıkıntı olmayacağını söyledi General Mobile Genel müdürü uzun bi süre güncelleme alıcakmış.

mehmettech

mehmettech

Üye
Beyler batarya 2500 -3500mah 2sinden biri

Legendary.

Legendary.

Üye
Batarya konusunu bana açıklarmısın nasıl içini rahatlattı bende onu düşünüyorumda. Güncelleme sıkıntı olmayacağını söyledi General Mobile Genel müdürü uzun bi süre güncelleme alıcakmış.
Güncelleme alacakta bu ana güncellemeler mi olacak yoksa iyileştirmeler mi ? :)

Mesut Çevik paylaşmıştır resmi:

Ayrıca şunu bilmekte fayda var gördüğümüz o telefonda arka planda çalışan birçok uygulama var :)
Beyler batarya 2500 -3500mah 2sinden biri
batarya 2.5000 mah

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Güncelleme alacakta bu ana güncellemeler mi olacak yoksa iyileştirmeler mi ? :)

Mesut Çevik paylaşmıştır resmi:

Ayrıca şunu bilmekte fayda var gördüğümüz o telefonda arka planda çalışan birçok uygulama var :)
batarya 2.5000 mah
Bu resmi nerden buldun ?

Legendary.

Legendary.

Üye
Belirttiğim gibi Mesut Çevik paylaşmıştır.Cihazın prototipi ondaydı :)

Üst Alt