Olması gereken fiyat. Aslında bu soruyu diğer markalara yönlendirmek lazım![]()
Michael dell kafası
S5 i geçer de digerlerini bilmemOhoo siz daha durun Z2, G3, M8, S5 çıksın onlarla da kıyaslanacak![]()

abi bu soruyu bende tekrarlıyorum tıpkısının aynısı içi dışı hepsi aynısıyaElife 7 mi ne öyle bi telefon vardı ona çok benzemiyormu ?

nasıl yani birisi general mobile birisi gioneezaten elife e7 telefon![]()
anlamadımgeneral mobile telefonu giooneden alıyor olabilir farklı marka ama cihazın aslı elife e7nasıl yani birisi general mobile birisi gioneeanlamadım
nasıl yani birisi general mobile birisi gioneeanlamadım
)Tek sıkıntım ve korkum bataryaydı hatta @Buğra 'cığımın başını baya ağrıttım
Ama Bataryayla ilgili bi resim görünce herhalde düşündüğüm kadar korkulacak bir durum yokmuş.Galiba General mobile güzel bir optimizasyon yapmış anladığım kadarıyla.Geriye aklımda tek bir soru işareti kalıyor ana güncelleme alacak mı ? 4.3 4.4 felan.Cihaz 4.4.2 ile gelecek. Okuduğum bi yorumda Gionee firması telefonlarına güncelleme vermiyormuş.Ama bu güncelleme olayı işlemci ile ilgiliymiş bildiğim kadarıyla yani her şey General Mobilenin elinde bende bilmiyorum artık kafam karıştı.Tasarımı hoşuma gitti.Çıkıntığı ay alacağım.Uzun lafın kısası bekliyoruz. 
Batarya konusunu bana açıklarmısın nasıl içini rahatlattı bende onu düşünüyorumda. Güncelleme sıkıntı olmayacağını söyledi General Mobile Genel müdürü uzun bi süre güncelleme alıcakmış.Telefon için Gionee firmasına,TÜRKİYEYE BU FİYATA GETİRECEĞİ İÇİN GENERAL MOBİLE firmasına,Bu konu için ise @Kerim. teşekkür ederim.Çok uygun fiyata Amiral gemisi bir telefona sahip olabileceğiz.(1000-1200)Tek sıkıntım ve korkum bataryaydı hatta @Buğra 'cığımın başını baya ağrıttım
Ama Bataryayla ilgili bi resim görünce herhalde düşündüğüm kadar korkulacak bir durum yokmuş.Galiba General mobile güzel bir optimizasyon yapmış anladığım kadarıyla.Geriye aklımda tek bir soru işareti kalıyor ana güncelleme alacak mı ? 4.3 4.4 felan.Cihaz 4.4.2 ile gelecek. Okuduğum bi yorumda Gionee firması telefonlarına güncelleme vermiyormuş.Ama bu güncelleme olayı işlemci ile ilgiliymiş bildiğim kadarıyla yani her şey General Mobilenin elinde bende bilmiyorum artık kafam karıştı.Tasarımı hoşuma gitti.Çıkıntığı ay alacağım.Uzun lafın kısası bekliyoruz.
Telefonu kötüleyeceksenizde adam akıllı yapın şu işi.Gelip Çöp yazıp gitmeyin![]()
Güncelleme alacakta bu ana güncellemeler mi olacak yoksa iyileştirmeler mi ?Batarya konusunu bana açıklarmısın nasıl içini rahatlattı bende onu düşünüyorumda. Güncelleme sıkıntı olmayacağını söyledi General Mobile Genel müdürü uzun bi süre güncelleme alıcakmış.

batarya 2.5000 mahBeyler batarya 2500 -3500mah 2sinden biri
Bu resmi nerden buldun ?Güncelleme alacakta bu ana güncellemeler mi olacak yoksa iyileştirmeler mi ?
Mesut Çevik paylaşmıştır resmi:
Ayrıca şunu bilmekte fayda var gördüğümüz o telefonda arka planda çalışan birçok uygulama var
batarya 2.5000 mah