Sarangni
Üye
Ureticilerin hicbiri tuketici dostu olmaz
Elektronim haberlesme muh. Okuyorum . Ekran haric o telefonu uretmek 300lira maximum . Ekran da bi o kadar olsa 700 -800 e geliyor adamlar ucuza veriyor piyasaya gore ama sonucta iyi kar ediyorlar .
elite 1299 tl
lite 999tl
az önce bi tanıtım şeysi vardı onu izliyodum sunucular bile acayip amatördü yaO fiyata nexus5 yada lg g2 almak daha mantikli dedigim gibi donanim ozelliklerine aldanmayin. Uzun vadede kullanima bakin . Farki goruceksiniz...
1300 tl mi çok yanlış yaptılar yeni beklentim lumia 1520v birazda onu bekleyelim
zaman dediğimiz 8.1 güncellemesi zaten cihaz tanıtıldığı an 8.1 ile gelecek nisan 19 gibi tanıtılacak inşallahLumialar cok hos cidden ama daha zamani degil zamani gelince bende ona gecicem
zaman dediğimiz 8.1 güncellemesi zaten cihaz tanıtıldığı an 8.1 ile gelecek nisan 19 gibi tanıtılacak inşallah
şu an için lumialarda bazı eksiklikler var örneğin bildirim merkezi yok beklenen 8.1 güncelleme ile tüm eksiklikler giderilecek ve bir çok yenilik eklenecek tarih olarak ne zaman derseniz nisan ayı içerisinde beta sürümü en geç ağustosa kadarda global sürüm yayınlanacak bu konuda daha ayrıntılı bilgiyi windowsphone genel bölümündeki sdk konusu var o konuyu incelemenizi tavsiye ederim mağaza konusunda ise artık her şey çok daha güzel8.1 derken nasıl bişey o konuyu bi anlatır mısınız bende almayı düşünüyorumda
teşekkürler bilgi içinşu an için lumialarda bazı eksiklikler var örneğin bildirim merkezi yok beklenen 8.1 güncelleme ile tüm eksiklikler giderilecek ve bir çok yenilik eklenecek tarih olarak ne zaman derseniz nisan ayı içerisinde beta sürümü en geç ağustosa kadarda global sürüm yayınlanacak bu konuda daha ayrıntılı bilgiyi windowsphone genel bölümündeki sdk konusu var o konuyu incelemenizi tavsiye ederim mağaza konusunda ise artık her şey çok daha güzel
bence değmez yinede güncelleme konusunda g2 daha güvenilirtip olarak gm elite almaya değer, g2 ye göre
teşekkürler bilgi için
bence değmez yinede güncelleme konusunda g2 daha güvenilir
genel güncelleme yani android güncellemeleri 4.4 falan işteGm disvovery de baya guncwlleme verdi bence dediginizde yaniliyorsunuz
aynen 999 tl mantıklı geliyor 1500tlye varanlaElite alacaklar gitsin nexus 5 g2 alsin ama lite çok tutacak
tip olarak gm elite almaya değer, g2 ye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?