Evetttttttttt... 1299 dan açılmıştır fiyatı. Geçmiş olsun elite. Disco nun çeyreği kadar satamıcak bence. Neye güvenerek bu fiyatı biçtiler anlamadım. 1099 dan falan açta satış nedir görsün yine. Alıcıları mutlu etsene. Zaten insanlar güvenmeye başladı alıyo. Al işimdi yaptığına bakk
Çok heyecanlıydım ama 1299 nedir abi ? lg g2 1400 civarı olursa (ya da oldu telefon piyasasını takip edemiyorum)(vatan bilgisayardan gerekli indirimi bekliyoruz)
Şubatta getirmeye çalışıyoruz dediler mart sonu geldi, snapdragon800ac koyucaz dediler ama şubata yetiştiremeyeceğimiz için koyamadık dediler(mart'a da yetiştirememişler anlaşılan). Dolar kuru şu ankinden biraz daha yüksekken 1199tl olacak dediler,1299 tl fiyat biçmişler.
Demem o ki,şubat sonu 1199tl'ye çıksaydı piyasayı süpürmüştü tekrar. 800ac olmasa da süpürmüştü, ama gecikti biraz, ayrıca fiyat da tuzu biberi oldu.
discovery fiyatlarıda arttı böyle yüksek fiyatlarla eskisi kadar satış yapamaz indirime gidebilirler birde elite erken çıktı önce discovery 2 çıkmalıydı uygun fiyatlarla satışa devam edip sonra üst modele yani elite geçmeliydi ayrıca servisinide geliştirmesi lazım hala gm nin facebook sayfasında söket sorunu için para alındığını ve servisin yavaş çalıştığı yazılıyor
ben size dedim yok 1000tlden aşagı olmaz dediniz ben size taaaaaaaa başından beri 1300 1400 den aşagı olmaz demiştim bi mantıklı düşünün allah için görün bakın discovery 2 de 800 900tl den aşagı olmaz elita lite da 1000 den aşagı olmaz
S4 Pro Snapdragon işlemcide de durum aynı. Telefonu hakkını vererek kullanınca hız fark edilmiyor. LG G telefonumu arkadaşlarla bir araya gelince karşılaştırıyoruz kağıt üstünde onlar iyi ama hızda neredeyse fark yok.
1300 fazla olmuş. Hani tüketici dostu olacaklardı.
S4 Pro Snapdragon işlemcide de durum aynı. Telefonu hakkını vererek kullanınca hız fark edilmiyor. LG G telefonumu arkadaşlarla bir araya gelince karşılaştırıyoruz kağıt üstünde onlar iyi ama hızda neredeyse fark yok.
1300 fazla olmuş. Hani tüketici dostu olacaklardı.
Elektronim haberlesme muh. Okuyorum . Ekran haric o telefonu uretmek 300lira maximum . Ekran da bi o kadar olsa 700 -800 e geliyor adamlar ucuza veriyor piyasaya gore ama sonucta iyi kar ediyorlar .