Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

23 Şubat olduğuna nerden ulaştınız ? Kaynak gösterir misiniz ? Ben hiç bir yerde görmedim de
Araştırdım baya, forum sitelerinde biri demişti. 23 şubattan önce çıkması bekleniyor diye oradan gördüm ama tam emin değilim. Yinede inşallah öyle olur.

Peki s800 ile s800ac ile arasında ne kadar fark var? antutu testlerine baktığımda arasında yaklaşık 1000 puan vark var. biri 35 bin diğeri 36 bin. sizce oyunlarda fark yaratır mı?

Kit Kat

Üye
Şu an yaratmaz yeni çıkan oyunları bilemem : )

smh60

Üye
Hissettirir bir fark yaratacagını sanmam

Arkadaşlar bugün S5'in lansmanı yapıldı. Elite ile ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum. (Tartışma değil sadece karşılaştırma.) Snapdragon 800 2.5 ghz olan işlemciyi kullanmışlar. Yani bizim asıl istediğimizi, demek istediğim o işlemciyi kullanmasına rağmen pek bir fark gözükmüyor gibi. Ram 2 gb bizim Elite 3 gb sunuyor bize. benchmark testlerinde gene elite üstte. Performans olarak elite üstün bir cihaz gibi gözüküyor.

Gelelim kasa ve parmak okuyucu, Parmak okuyucuyu o kadar üst bir şey görmeyin Ben eski bir atrix kullanıcısı olduğum için arkadaşlar arasından başka hiç bir işe yaramıyor. Kasası elite göre gerçekten daha şık (G2 ye göre bence düşük).Ayrıca Touchwiz biraz ağır kalmış gibi gördüm.

Ayrıca arkadaşlar elite dediğimiz cihaz 1200 fiyatında gelecek bu amiral gemisi olan 2000 civarında 800 liralık büyük bir fark var elite alacak arkadaşlar bence elitenin eksik yönleri bu fiyat farkında göz ardı edilebilir diye düşünüyorum.
Sadece ufak bir bilgilendirmek yapmak istedim kesinlikle kötü bir amacım yoktur. S5i görünce gerçekten elitenini daha iyi olduğunu düşündüm ve isterse 15 gün olsun gene de beklemeye hazırım.

Tepkiler: Dede ve smh60

FeLonieS

Üye
Acaba ne zaman piyasaya verilecek?

S5ten bahsediyorsanız nisanda vermeyi düşünüyorlar. Elite hala sır

FeLonieS

Üye
Eliteden bahsediyorum ama galiba yalan oldu.

smh60

Üye
Samsung düsmanı degilim ama bu telefon s5 ten daha iyi bence fiyatı da katarak söyluyorum

smh60

Üye
Evet var özelden devam edelim istersen :-)

Uhops

Üye
MWC'deki s5 baya ağırdı. Elite'de orda orcak dedilerdi

Tepkiler: BatuhanOzalp77

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bu saatten sonra gelsede satmaz bence herkesin hevesi kaçtı.subat icinde sunulacak dendi hala yok.ayni sekilde discovery1e de subat sonuna kadar guncelleme vermek icin calisiyoruz dedi ondanda hala tık yok.ve discovery1e cift tiklama ile acma gelecek dedi sonra da kullanici deneyimini artirmak icin kullanmayacagiz dedi.

Tepkiler: smh60, Kit Kat ve GDDR5
Bekleyin beyler diğer aya hala geçmedik yani ay bitmedi. Ha ama bu telefonlar tanıtılmadan önce satılsaydı tabiki daha iyi olurdu.

smh60

Üye
+1 Madem yetistirememe ihtimalin var neden tarih veriyosun degil mi ?

S5 Note 3 den daha iyi performans veriyor, Elite Note 3 den azıcık daha az performans veriyor. Nasıl elite s5 den fazla performans veriyor ki ben mi yanlış hesapladım? Hem ac ile gelmeyecek diyorlardı?

smh60

Üye
S5 note3 den iyi mi performans veriyor :-)

Türe

Üye
S5 note3 den iyi mi performans veriyor :-)
Güncel cihaz. Ne bekliyordun ki ? Daha mı kötü olacaktı birde ? Tam bir facia olurdu. -Gerçi şu halde ne kadar facia değil tartışılır-

Tepkiler: Dede ve FeLonieS