ANIL
Admin
Discovery 2'nin özellikleri neler peki
bilmiyorum tam olarak?
Cümleten kolay gelsin konunun 34 sayfasındaki mesajları tek tek okudum.İlk olarak başka bir forumda gördüğün telefon için birbirini kırma olayı bu forumda olmaması beni mutlu etti ayrıca bu konuya teşekkür ediyorum. Herkes kendi saygısı ile şahsi fikirleri ile tartışıyor.
İkinci olarak bende bir GMD sahibiydim bu telefonu duyunca direk elimden çıkarttım. Şükür bütçem de hazır sadece çıkmasını bekliyorum. Bazı arkadaşlar g2 ile kıyaslama yapmışlar. Bu gerçekten çok gurur verici birşey benim düşüncem. Çünkü bir Türk ortaklığı olan bir marka LG gibi bir dev ile kapışıyor. Ben şahsen gurur duydum.
Cihaz kısmına gelecek olursak. Cihaz benim için (Hard Core) kullanıcısı olarak çok beğendim. Büyük ekran seven biriyim. Kasa yapısı gerçekten tartışmaya açık. Eksiklikler olmaması doğru. Pil konusu özellikle 2500 batarya konmuş. Bir fotoğraf var internette %54 ve 13 saat süre var inşallah o sürelere erişebiliriz. Ayrıca AC ve düz 800 arasında öyle aham şaham bir fark olacağını düşünmüyorom.(Tabiki fark olur ama o kadar değil) OTG desteği olması gerçekten çok hoşuma gitti. Ram zaten muazzam.Sd kart slot olsaydı gerçekten güzel olurdu. Ancak GMD'den alışkın olduğum 4+32gb olması benim için çok bir fark olmayacağını düşünüyorum. Güncelleme kısmı ; Eğer ki GM firamsı Discovery ye 3-4 (Tam hatırlamıyorum) kez güncelleme verdi ise amiral gemisi olan Elite kesinlikle güncelleme verir.
Siz de bir tüketicisiniz bizde bir tüketiciyiz hiç kimse ne GM'den ne Samsung'tan nede İP'dan vs pirim almıyor. Onun için tartışmalarımız saygı sevgi çerçevesinde konuşmalar çok iyi olur.
Teşekkür ediyorum biraz çok yazdım kusura bakmayın
32 gbnin ne kadarını kullanacak ki yine büyük bir kısmı bize kalacaktır.32 gb'ın 32sinide kullanamayacağız maalesef, sistem bir kısmını kullanacak haliyle
28 veya 29 kalması gerekli diye biliyordum ama. 22'de yeter.mesut çevik'in bi tweetinde 22 gb yer kaldığını yazdığını görmüştüm
Ben almaktan vazgeçtim istediğim ekstra özellikleri yok içinde
Ben almaktan vazgeçtim istediğim ekstra özellikleri yok içinde
Kamerada seri çekim, dlna, mhl, ekran yansıtma(bu var mı bilmiyorum) vb.Ne gibi?
Kamerada seri çekim, dlna, mhl, ekran yansıtma(bu var mı bilmiyorum) vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?