Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

0MG90

Üye

Mesut Çevik deneme çekimleri yapmış cihazla. HDR açık fotoğraflar güzel olacağa benziyor.
Bende HDR ile o hale getirebilirim fotoğraflarımı. Kalite çok iyi gelmedi bana göre.

Tepkiler: .caner.

Türe

Üye
16 ya göre düşük ama bence gayet güzel.

Tepkiler: .caner.
Bi an önce gelsin şu cihaz ya. Lumia ile bunun arasında kaldım.

konu bence yanlış yerde android genel bölümünde olmalı

-Android 4,2,2(4,4 KitKat güncellemesi alacak)
-16mp arka,8mp ön kamera(ön kamerada optik odaklama dahi var)

bunlar biraz saçma değil mi sen böyle bir telefon çıkart içinde 4.2.2 ile gelsin ve ön kamera 8 mp 2 mp yapın fiyat düşük olsun çok gereksiz bir özellik olmuş

ANIL

Admin

Yazılımın onların elinde olan birşey olduğunu sanmıyorum. Google ne derse o 4.4 güncellemesini alacak sonuçta. Kamera konusunda farklı olmak istemişler.

Yazılımın onların elinde olan birşey olduğunu sanmıyorum. Google ne derse o 4.4 güncellemesini alacak sonuçta. Kamera konusunda farklı olmak istemişler.
Yazılım konusunda serbestledi sanki hem bide neden google eski sürümü kullanın desin ki bu mantıklı gelmedi

Bu telefonda stabillikte ve arayüzde kasma sorunu olur mu? s4 de filan bir uygulamadayken iki saatte menüye gidiyor da .s

Eğer kasmazsa kesinlikle bu cihaz alınır. Hele bi Türkiye'ye gelsin

Invoke

Üye
Yazılım konusunda serbestledi sanki hem bide neden google eski sürümü kullanın desin ki bu mantıklı gelmedi

Sonuçta cihazı GM üretmiyor. Gionee bunun reklamını "made for shooting" diye yaptı, kamera açısından farklı olmak istemişler.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Niye ki ne güzel yapmış adamlar

0MG90

Üye
Bence o hiç şık değildi. Ayrıca düştüğünde daha rahat dağılır. Yekpare bir cihaz dayanıklılık açısından daha iyidir.
Yani hiçbiri bir 3310 değil

Şimdi bu cihaz Elife E7 ya, buna çıkan Cyanogen'leri (Elife için yani) yüklesek bir şey olmaz dimi?

Tepkiler: Invoke