Invoke Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Keşke tam 5 inç olsa. Şu an aynı phelevizyon gibi yatay tutunca aynı Sharp'ın aquos serisi televizyonlarına benziyor arkadan bakınca Lumia 1520'ye benziyor yandan bakınca da ... neyse bir şeye benzetemedim ama telefon çok karizmatik. Genişletmek için tıkla ... phelevision(süper terim.) çok iyi işte. Neden 5" olsun. Full HD ekran işte, mis gibi. 5.5" iyidir. 6" bile olsa olurdu.
GuiTaRisT111' Alıntı: Keşke tam 5 inç olsa. Şu an aynı phelevizyon gibi yatay tutunca aynı Sharp'ın aquos serisi televizyonlarına benziyor arkadan bakınca Lumia 1520'ye benziyor yandan bakınca da ... neyse bir şeye benzetemedim ama telefon çok karizmatik. Genişletmek için tıkla ... phelevision(süper terim.) çok iyi işte. Neden 5" olsun. Full HD ekran işte, mis gibi. 5.5" iyidir. 6" bile olsa olurdu.
GuiTaRisT111 Üye -qarapapaq-' Alıntı: phelevision(süper terim.) çok iyi işte. Neden 5" olsun. fu ll HD ekran işte, mis gibi. 5.5" iyidir. 6" bile olsa olurdu. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum belki de alışkın olmadığımdandır. Note 3'ü elime aldığımda çok büyük gelmişti. S4'ü alınca cuk oturdu
-qarapapaq-' Alıntı: phelevision(süper terim.) çok iyi işte. Neden 5" olsun. fu ll HD ekran işte, mis gibi. 5.5" iyidir. 6" bile olsa olurdu. Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum belki de alışkın olmadığımdandır. Note 3'ü elime aldığımda çok büyük gelmişti. S4'ü alınca cuk oturdu
.caner. Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Bilmiyorum belki de alışkın olmadığımdandır. Note 3'ü elime aldığımda çok büyük gelmişti. S4'ü alınca cuk oturdu Genişletmek için tıkla ... Gerçekten 5" çok ideal bir boyut
GuiTaRisT111' Alıntı: Bilmiyorum belki de alışkın olmadığımdandır. Note 3'ü elime aldığımda çok büyük gelmişti. S4'ü alınca cuk oturdu Genişletmek için tıkla ... Gerçekten 5" çok ideal bir boyut
teknolojibaronu Üye Siz kullanıcı kulübünü şimdiden açın gelmiş geçmiş en kalabalık telefon kullanıcı Grubu geliyor. ....
Siz kullanıcı kulübünü şimdiden açın gelmiş geçmiş en kalabalık telefon kullanıcı Grubu geliyor. ....
.caner. Üye Dede' Alıntı: Tasarım hoşuma gitmedi ama... Genişletmek için tıkla ... Aynen, Lumia gibi olmuş.
teknolojibaronu Üye Dede' Alıntı: Keskin köşeli tasarımlar yakışmıyor bence... Genişletmek için tıkla ... Ben hep mini tv ye benzetmişimdir.
Dede' Alıntı: Keskin köşeli tasarımlar yakışmıyor bence... Genişletmek için tıkla ... Ben hep mini tv ye benzetmişimdir.
KayraBey Üye mehmet yasir' Alıntı: Ben hep mini tv ye benzetmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Biraz oval olsaydın be elit... Kesin cepteydin
mehmet yasir' Alıntı: Ben hep mini tv ye benzetmişimdir. Genişletmek için tıkla ... Biraz oval olsaydın be elit... Kesin cepteydin
.caner. Üye Dede' Alıntı: Biraz oval olsaydın be elit... Kesin cepteydin Genişletmek için tıkla ... Zanten yine cepte
Dede' Alıntı: Biraz oval olsaydın be elit... Kesin cepteydin Genişletmek için tıkla ... Zanten yine cepte
Invoke Üye Dede' Alıntı: Keskin köşeli tasarımlar yakışmıyor bence... Genişletmek için tıkla ... Daha güzel bence.
Dede' Alıntı: Keskin köşeli tasarımlar yakışmıyor bence... Genişletmek için tıkla ... Daha güzel bence.
ozakin70 Üye Dede' Alıntı: Tasarım hoşuma gitmedi ama... Genişletmek için tıkla ... Dede' Alıntı: Keskin köşeli tasarımlar yakışmıyor bence... Genişletmek için tıkla ... bencede
Dede' Alıntı: Tasarım hoşuma gitmedi ama... Genişletmek için tıkla ... Dede' Alıntı: Keskin köşeli tasarımlar yakışmıyor bence... Genişletmek için tıkla ... bencede
KayraBey Üye Xcover' Alıntı: Bide ona flip @Xcover kılıf çekiceksin Genişletmek için tıkla ... Harbi kro işi oldu bu
Xcover' Alıntı: Bide ona flip @Xcover kılıf çekiceksin Genişletmek için tıkla ... Harbi kro işi oldu bu
Kit Kat Üye Dede' Alıntı: Harbi kro işi oldu bu Genişletmek için tıkla ... hehe Jilet gibi telefon olucak