Tavsiye General Mobile Discovery 4-16Gb Siyah-Mavi-Beyaz-Pembe

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery 4-16Gb Siyah-Mavi-Beyaz-Pembe
General Mobile Discovery 22 HAZİRAN 2013 Tarihinde Piyasaya Sürülmüş Ve Oldukça Piyasayı Sallayan Satılan Cihaz Haline Gelmiştir Ben Telefonu Aralıkta Aldım Ve Şuana Kadar 1 Hatasını Bile Görmedim Gelelim Şimdi Kafalardaki Sorulara
-Usb Soket Sorunu:Bu Sorun Benim Discovery Cihazımda Hiç Olmadı. Ama Bu Sorunu Yaşayanlar Tabikide Var Size Önerim Kendi Orjinal Şarj Kablosunu(usb kabloyu)Kullanmayın Nokia Usb Kablosu Alıp Orjinal Şarj Aletiyle Kullanın
-Aspalt 8 Real Racing 3 Kasma:Bu Soruna Bügün Çok Küfür Ettim Hiç Eline Discovery Almayan Üyeler Bu Şekilde Uydurma Yapıyo Aspalt 8 orta Ayarda Ufacık Kasmadan Oynanıyor Fakat Highde Birazcık Kasma Yapıyor (S4 de Bile Kasıyo)
Kamera Pembeleşme:Bu Sorun Gene Benim Cihazımda Başıma Gelmedi Ama Bu Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Mevcut Bu Sorun Yazılımsaldır GM Kendiside Açıkladı Bizzat.
Gpu Povervr Sgx544mp1mi mp2 mi Sorunu:Discovery Cihazda Povervrsgx544mp2 Gpu Mevcuttur Halk Arasında Nasıl Olduysa Mp1 Denilmiş Tek Çekirdek Denmiştir Yanlış.(ona bakılırsa s3deki mali400mp ama 4 çekirdek quadro 4 dede cpu z de povervrsgx544mp yazıyo fakat resmi 544mp2,ve discovery 2 dede mali450mp yazıyo fakat 4 çekirdek mali450mp4)
İşlemci Kaç Çekirdek Ve Hangi Mimari:4Çekirdek max 1,21ghzde çalışıyor.28nm mimarisi cortex a7 işlemci vardır.
İşlemci Markası Nedir:MediaTekdir. Bu İşlemci Dünya Pazarı İşlemci Sektorunde Önemli Yer Tutmakta Ve Qualcooma Kafa Tutmaktadır.
Ölü Piksel/Beyaz Leke Sorunu:Bu Sorun Bende Gene Olmadı Fakat Olan Arkadaşlarda Mevcut Tavsiyem Yere Sık Düşürmemeniz Ve Ekrana Fazlasıyla Bastırmamanız Olacaktır.
Gorilla Glass 2 Varmı Yokmu Sorunu:Bu Discovery Cihazda Gorilla Glass 2 Mevcuttur Bununla İlgili Testlerde Vardır
Yazılım/Stabilitesi:Gm Discovery Cihazı stabilite değildir Bu Stabiliteligi Kitkatla Sağlanmaya Çalışılmış Ve Olumsuz Sonuç Vermiştir(Kitkat Beta Sürümde)
Discovery Ram:Discovery Cihazda 1Gb Ram Bulunmaktadır
Discovery 3G/4G:Discovery Cihazda 3G Aktif Kullanılmakla Birlikte Blunun Sitesinde Bu Cihazla İlgili Özelliklerde 4G Ready Yazmaktadır Demekki 4G Desteklemektedir.
Discovery Kamera:Bu Cihazın Ön 2MP Arka 8MP Kamerası Vardır Gece Çekimleri Yetersiz Gündüz Çekimleri Mükemmeldir
Discovery Kart Destegi:Discovery Cihaz 32Gb Hafıza Kartı Desteklemektedir. Ancak Gider 64 yada 128gb Lik Hafıza Kartı Takarsanız Cihaz Bu Hafıza Kartını Görür Fakat 32Gbsini Kullanabilirsiniz.
Discovery Hat Slotları:Discovery Çift Sim Kartlı Cihazdır 1.Slot Micro Kart Destekli 2.Slot Standart Hat Desteklidir
Discovery İnternet Hızı:Discovery 43mps Dowland 21mps ise Upload Destegine Sahiptir
Yeni Çıkan Discovery Cihazları Çabukmu Bozuluyor:Discovery Mainboard p2 dwedb2 sürümlü anakartlar sorunsuz oluyor fabrika çıkışlı içiniz rahat olsun fakat mainboard p1 veyatta dwee sürümlü cihazlarda kronik sorunlar yaşanabiliyor
Aklıma Gelenler Bunlardır Farklı Sorunlar Olursa Aşagıya Yazın Cevaplamaya Yardım Etmeye Hazırım
 
  • Beğen
Tepkiler: KingOfPiez


Topal Pire

Topal Pire

Üye
Mediatek için ne düşünüyorsunuz ? Yani en son Discovery 2 modelinde kullanılan gerçek 8 çekirdekli 2.0 Ghz hızında çalışan işlemci. Nasıldır ? Uzun ömürlü müdür ? Almaya değer mi bu cihaz ?
 
SHS

SHS

Üye
Bişey anlamadım konudan çorba olmuş :hmmm
 

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Teşekkürler
 
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Mediatek için ne düşünüyorsunuz ? Yani en son Discovery 2 modelinde kullanılan gerçek 8 çekirdekli 2.0 Ghz hızında çalışan işlemci. Nasıldır ? Uzun ömürlü müdür ? Almaya değer mi bu cihaz ?
kardeşim 900 lira param olsa discovery 2 almam gider nexus 5 alırım zorlayıp bütçemi 8çekirdek iyi ya mediatek gpusu felan süper 4çekirdekli mali 450mp var gm yazılım destegi yapmadıgından dolayı nexus5 yada 4 derim
Bişey anlamadım konudan çorba olmuş :hmmm
kardeş bu forumda bu discovery cihazı için binlerce konu açılıyor inceleme kafadaki sorunları aydınlatma amacıyla açtım bu konuyu yardımcı olmak amacıyla hiç discovery almamış eline adam atıp tutuyor artık sinir oldum yani
eyw kardeşim. ne demek rica ederim
 
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Discovery kullanıyorum şuana kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadım.
 
KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Bende 7 aydir kullaniyorum sorun yok 4.2.1 var bana gore stabil samsung ara kablosunu kullaniyorum sokette sıkıntı yok
 
  • Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
byAndroid

byAndroid

Üye
Bildigim kadariyla cihaz gecen sene haziranin 17 sindr cikti bizde temmuz gibi aldik o zamandan bu zamana kadar orjinal sarz kablosuyla kullandik sarz soketi sorunu felan hic karsilasmadik sikintisiz cihaz yani
 

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Bu soket sorunu GM E TAB 4 de de var
 


Üst Alt