General Mobile Discovery 3 yıl idare eder mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery 3 yıl idare eder mi ?
Arkadaşlar benim 600-700 TL bütçem var. Beni 3 yıl idare edecek bir telefon arıyorum. General Mobile Discovery düşünüyorum. Önerilerinizi almak istiyorum. Telefonda oyuna çok önem veririm. Eski telefonum Galaxy Ace S5830İ bana neler çektirdi bilemezsiniz.(Bir Temple Run oynayamadım gitti :)) Daha sonra internette gezmek var. Müziği çok fazla dinlemem. Telefonun kasma donma yapmaması da önemli. General Mobile Discovery bana uygun mu ? Beni 3 yıl idare eder mi ? Başka telefon önerileriniz var mı ?

OPC

OPC

Üye
2-3 yıl sonra çıkıcak olan oyunları açıcak mı bilinmez çünkü sürekli gelişiyor telefon dünyası. Ben zannetmiyorum 2-3 yıl sonraki oyunları rahat açacağını

Buğra

Buğra

Admin
Eder cunku rom yapan bir arkadas var o yuzden rom sorunumuz yok telefonda

• Beğen
Tepkiler: Dede
caglar b

caglar b

Üye
telefonu temiz kullanırsan yetecektir

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Birazdan gidip cihazı alacağım. İnş. sorun yaşamam.

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş bence bu soruyu sorman biraz saçma neden dersen zaten o bütçeye alabileceğin en iyi telefon bu diğerleri çok iyi değil yani kısacası bence mecbur alacaksın :D asıl soruya gelince ilk önce şunu aklına bir sok derim bir akıllı telefonu bence 3 yıldan sonra kullanamazsın haa götürür mü dersen kullanmana bağlı bence götürür bence hiç düşünmeden al

Secret26

Secret26

Üye
kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende internetten aldım 599 liraya mavi rengini akşam üstü 3 gibi sipariş verdim 3 -4 güne gelir umuyorum ki hiç pişman olmazsın rom yapan arkadaş tüm sorunlarını giderdi, yakınlarda eminim mesaj arama uyarı ışığı gibi bir şey de yaparlar bu telefona sonuçta alttaki 3 tuşu yanıyor gece ona ayarlanır hiç bir eksiği yok üç beş kuruşa dünyanın en iyi telefonlarından birini almış olacaksın.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Baskentliia

Baskentliia

Üye
kullanışlı telefon