general mobile discovery 16 gb yardım acil

Sponsorlu Bağlantılar

ilhan_firat

ilhan_firat

Üye
    Konu Sahibi
general mobile discovery 16 gb yardım acil
General Mobile Disc. 16 gb yeni aldım tek sim kart kullanıyorum 2. bölüme taktım 1.bölümde kırılması gerekiyor diye gerek duymadım, sıkıntım şu ben telefonda görüntülü görüşme yapamıyorum,müşt.hizmetlerinide aradım bi problem yok diyorlar yardım edin lütfen tşkler....

maktama

maktama

Üye
Ayalardan internet(3g) bağlantısını 2. Kart olarak seçin.

ilhan_firat

ilhan_firat

Üye
    Konu Sahibi
Abi öyle bi şey yok

maktama

maktama

Üye
Elimde şu an telefon yok, abim kullanıyor. Onun için tam yol veremiyorum. Ayarları karıştırın. İnternete 1 yada 2. Sim karttan girmek için seçenek vardı. Onu 2. Olarak seçin. Müşteri hizmetlerini aramışsınız gerçi, ama şebekeden 3g özelliğinin açık olduğuna emin olun.

Telefonun kullanma klavuzunda yazar sanırım, bir inceleyin.

ilhan_firat

ilhan_firat

Üye
    Konu Sahibi
mrb iyi günler google play store
Gm discovery 16 gb görmüyor bilgisi olan varmı pcden uygulama inderemiyorum bu yüzde

selonuri

Üye
2. girişde 3g desteği yok kırdıracaksın mecburen.

maktama

maktama

Üye
2. girişde 3g desteği yok kırdıracaksın mecburen.

Yanlış, iki giriş için de 3g mevcut, sadece hangisinde olacağını seçiyorsunuz. Sim kartı kırdırmaya gerek yok.Yanlış bilgilendirmeyin lütfen.

selonuri

Üye
Pardon arkadaş haklı sadece 1 kartta 3g çalışıyor ama hangisi olduğu seçilebiliyor. Ayarlar'a girin bağlantılar kısmından mobil ağlar'a basın 3g hizmetine basın. 3g yi etkinleştir kısmından hangi hattı istiyorsanız onu seçin.

mc_307

mc_307

Üye
slm arkadaşlar. 2. sim bölümü her hat için 3g desteklemiyo, bütün denemelerime rağmen avea 1. simde 3g görüyor. vodafone 2. de görüyor mesela. hattı avea olan kırdırsın hattını. muhtemelen bu 900 1800 muhabbeti var ya bu hatların avea 900 oolması lazım trcell 1800 falan. bundan kaynaklandığı kanaatindeyim...kendim kestim makasla taktım 1. bölüme şimdi H+ gözüküyor...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
3g ile hat üzerinden görüntülü görüşmeyi yalnızca samsung ve lg akıllı telefonları üzerinden gerçekleştirebilmektesiniz

maktama

maktama

Üye
3g ile hat üzerinden görüntülü görüşmeyi yalnızca samsung ve lg akıllı telefonları üzerinden gerçekleştirebilmektesiniz

Yanlış ve yanlış.
Gm discovery gibi diğer bazı android telefonlarda da( ve ön kamerası olan eski symbian işletim sistemli bir çok telefonda) 3g ile şebeke üstünden görüntülü görüşme yapılABILmesine rağmen örnek olarak LG'nin okkalı telefonu G2'de bunu yapamıyorsunuz ne yazık ki...
Yanlış bilgilendirme yapmayın, ve bilgi vermeden önce biraz araştırın lütfen.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nsren
mesutgaga

mesutgaga

Üye
Yanlış ve yanlış.
Gm discovery gibi diğer bazı android telefonlarda da( ve ön kamerası olan eski symbian işletim sistemli bir çok telefonda) 3g ile şebeke üstünden görüntülü görüşme yapılABILmesine rağmen örnek olarak LG'nin okkalı telefonu G2'de bunu yapamıyorsunuz ne yazık ki...
Yanlış bilgilendirme yapmayın, ve bilgi vermeden önce biraz araştırın lütfen.
senin bahsettigin istisna benim verdiğim nesnel bilgi.

maktama

maktama

Üye
senin bahsettigin istisna benim verdiğim nesnel bilgi.
Senin verdiğin nesnel de benimki öznel bir bilgi mi, sana–bana göre lg g2'nin kamerasının 3g ile çalışmama olayı değişiyor mu? :D

"yalnızca" kelimesinin kullanımına dikkat edin. Onu kullandığınız için tüm cümleden yanlış bir sonuç çıkıyor. Nihayetinde başka marka akıllı telefonlarda da var 3g ile görüntülü görüşme. General Mobile Discovery de bunlardan biri.
Istisna dediğiniz ise ön kamerası olan birçok symbian işletim sistemli telefonlar ile şu anda lg akıllı telefon denilince akla ilk gelen Lg'nin amiral gemisi G2 telefonu ve başka örnek olarak Lg Optimus G Pro'yu da kapsıyor. Çok da "istisna" kategorisine sokamıyorun ne yazık ki bunları.

Son düzenleme:
mc_307

mc_307

Üye
3g ile görüntülü arama var. şimdi denedik. samsung s3 ten gm discovery arandı rahat şekilde görüntülü görüştük. nokta... :)

Üst Alt