General Mobile GM 5 Plus 3G / 4.5G görüntülü konuşma var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
General Mobile GM 5 Plus 3G / 4.5G görüntülü konuşma var mı?
General Mobile GM 5 Plus görüntülü görüşme ile ilgili detaylar merak ediliyor. General Mobile GM 5 Plus 3G ve 4.5G için görüntülü konuşma ile ilgili detaylar makalemizde.


General Mobile firması bildiğiniz gibi her keseye uygun ve kullanıcı dostu olan cihazlar çıkarmaya devam ediyor ve son olarak ise General Mobile GM 5 Plus modelini piyasaya sürdü.General Mobile GM 5 Plus modeli diğer cihazlardan biraz daha farklı ve özellikleriyle yüksek model cihazlara kafa tutar duruma geldi diyebiliriz.General Mobile GM 5 Plus modelinde ise sadece özellikleri değil kullanıcıların merak ettiği durumlardan biriside arama özelliği ile görüntülü konuşma yapılabiliyor mu oldu.

General Mobile GM 5 Plus özellikleri
5.5 inç IPS tabanlı bir ekran ile gelen General Mobile 5 Plus, Full HD çözünürlüğünde görüntü deneyimi sunuyor. Bu ekran Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Ayrıca ekran camının 2.5d olduğunu da hatırlatalım.

General Mobile 5 Plus Qualcomm’un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden ve 3 GB RAM’den gücünü alıyor.

13 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile gelen General Mobile 5 Plus, DxO Mark standardına uygun olması ile dikkat çekiyor.

3.100 mAh kapasiteli batarya ile beslenen General Mobile 5 Plus, Qualcomm’un hızlı şarj 3.0 teknolojisini de destekliyor.

32 GB dahili depolama birimini microSD kart desteği sayesinde 128 GB’a kadar artırabiliyorsunuz.

General Mobile GM 5 Plus modelinde görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız uygulama indirmeniz gerekmektedir.Yani General Mobile GM 5 Plus modelinde sabit arama ile görüntülü konuşma özelliği bulunmuyor ve yapamıyorsunuz.General Mobile GM 5 Plus cihazı ile görüntülü konuşma yapabilmeniz için ilk olarak Google Play hesabı açmalısınız ve buradan görüntülü konuşma yapmaya uygun uygulamalardan indirmelisiniz.

Whatsapp
Line
Skype
Facebook Messenger vb uygulamaları indirerek General Mobile GM 5 Plus modeliyle görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Tabi karşı tarafda da aynı uygulamadan olmak zorunda…
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Buğra
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler bilgi için ama her iki tarafta 4.5G açıksa ve çağrı ayarlarında görüntülü görüşmə aktif edilmişse operatör üzerinden görüşme yapılabiliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: korkusuz__


Üst Alt