Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
İlk mesajda özellikler kısmında yazmıştımişlemcisi nedir acaba
gm5 den farkı diyecektiniz sanırımgm5 plustan farkı buton olması birde ram ve batarya 3 binde kalmıs degisen bisey göremedim pek fazla
aynen katılıyorum kardesim pek ic açıcı bir telefon gelemdi sanırımgm5 den farkı diyecektiniz sanırım
gm5+ bundan daha iyi bir cihaz kağıt üzerinde.
gm5 ile eşdeğer giriş seviyesi cihaz olmuş gm6 para vermeye değmez gibi duruyor şimdilik gerçi fiyatı belli değil ama gm5 den ucuz olmaz en az 899 diyeceklerdir bu cihaza
YouTube"deki videonun arka plan müziği. Değiştiği için videoyu güncellemisler Linki yenilerseniz iyi olacak.General Mobile 6 resmi tanıtım videosu :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihazin Şarj girişi USB Type-Ci mı ? Bazi yerlerde Micro USB diyorlar hangisi doğru acaba ???General Mobile 6 görselleri ikinci mesaja eklenmiştir.
general mobile 6 fiyatı henüz belli değil ama benim tahminim 899 olur gibi çünkü gm5 şuanda resmi olarak 799 TL fiyattan gm5+ ise 1199 lira fiyattan satılıyor.
Şuanda General Mobile Resmi Facebook sayfasında GM6 ( General Mobile 6 ) modelinin lansmanı için canlı yayın yapılıyor. Bilgiler ve görseller geldikçe konu güncellenecektir.
General Mobile 6 Özellikleri:
- 2.5D kenarları yuvarlatışmıi 5 inç HD Ekran
- Çift sim kart desğite ( opsiyonel )
- 18 ay google tarafından android one projesi kapsamında güncelleme garantisi
- 13mp arka kamera çift tonlu flaş desteği
- 8mp ön kamera flaş destekli
- Ön tarafta Parmak izi sensörü
- Sanal butonlar
- 1.5GHZ MTK6737T 64 bit işlemci
- 3gb ram
- 3000 mah çıkarılabilir pil
- 150 gr
- Android 7 nougat işletim sistemi
- USB Type C
- 32gb dahili hafıza + hafıza kartı desteği
- Volte desteği
- Dolby Audio ses desteği
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Epey sitesinde type c yazıyorduYouTube"deki videonun arka plan müziği. Değiştiği için videoyu güncellemisler Linki yenilerseniz iyi olacak.
GM 5 Plus'ı geçemedi ama güzel cihaza benziyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişlemci pek iyi olmamış ama, umarım Plus versiyonundaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkullanilir.
Cihazin Şarj girişi USB Type-Ci mı ? Bazi yerlerde Micro USB diyorlar hangisi doğru acaba ???
@Buğra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?