Öneri General mobile 5 Plus ta ne gibi sorunlar var

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
General mobile 5 Plus ta ne gibi sorunlar var
Bazı arkadaşlar çift hatlı modellerinde sorun yok diyorlar neden yok

Tek hatlı modellerinde neden sorunlar ne gibi sorunları var

Şarj durumu nasıl 1 günü çıkarıyor mu kaç saat ekran süresi veriyor en yüksek parlaklikta samimi cevaplarınızı bekliyorum şarj hakkında

Fotoğraf kalitesi nasıl iyi mi

Genel bir sorun özeti bana çıkaran birini istiyorum

Abime almayı düşünüyoruz.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan vardır yorum yok mu ?

sado_27

sado_27

Üye
tek hatlı olanı degıl cıft hatlı olanı aldım 1 hafta öne babam icin ekran parlaklıgı güzel .ön ve arka kamera 13 mg telefon cok akıcı. Ince kıbar bırsey :D bır nevı ıphone 6 plusa brnzetmeye calısmıslar. Tabıkıde aynı olamaz yanından bıle gecemez belkı ama ınce ve şık bı telefon . Zaten 64 bıt ıslemcı ısınma sorunu. Pek.onemsenecrk gıbı degıl sarj suresı. 1 gunu cıkarırsın yanlız Gm acıklamasında sarj ıcın ıyılestırme guncellemesı verecekmıs sonucta 3100 mah batarya bır gun cıkarması lazım.yanı zaten babam oyle anlamaz oyundu ınternettı whatsaptı. ona 2.5 gun rahat gıdıyor. Yanı bu kadar
Zaten 1000 tlye bu ozellıklerde samsung sony lg. Gıbı modellerı alamazsın. Bu ozellıklrde samsung sony lg ıphone gıbı telefonları 2000 tlden asagı alamazsın kardes. Belkıde ben yanlıs bılıyorum
Yınede dıger arkadasların yorumlarınıda degerlendır ona gore al ıyı. Forumlar kardes :)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yokmu ?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Luck Star

Luck Star

Üye
Gm olarak düşünme cihazın gerçekten hangi model olduğuna bakıp onu araştırmak gerekiyor. GMD'de usb sorunu var, GM 4G de dokunmatik, usb, kamera sorunu var. Ama GMD Elite modelinde hiç bir sorun yoktu. Sorun olması gerekmiyor yani ama kullanıcılara sormadan almak olmaz.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
BurakTura

BurakTura

Üye
Bende bu şekil ufak tefek sorunlar var. onlarda bi güncellemeyle düzeltilcek sorunlar :D

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Buğra

Buğra

Admin
gm5 kullanan bir arkadaşım var ekranı korumasız kullanıyormuş kılcal çizikler oluştuğunu söyledi ve pil gerekeni veremiyor ( yazılım güncellemesi ile iyileştirme yapılacak )

byAndroid

byAndroid

Üye
Saf Android başka. Gm 4g de hatalar var dediler. Özellikle ilk partiler de benim kullandığım cihazda ilk partiydi hata yoktu. Tamamen şans işi. Gm 5 Plus uçurur seni kullanmadım ama hızlı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Gm 4g bile öyleydi yani

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi