Öneri General Mobile 4G Root Edemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile 4G Root Edemiyorum
Arkadaşlar telefon resmen rootlanmıyor.Her programı denedim neredeyse şu an wondershare mobilego'yu deniyorum getting root access diyor telefon donuyor sonra telefon kendini yeniden başlatıyor root falan yok

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
tıklayarak root atmanızı sağlayacak olan programı bilgisayarınıza indirip kurulumu başlatın.

– Telefondan ‘USB Hata Ayıklama Modu‘nu aktif edin. (Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri)

– Eğer geliştirici seçenekleri eğer telefonunuzda gözükmüyorsa hakkında bölümüne girip yapım numarası yazan yere 5 / 6 kere üst üste basınca görünecektir.

– General Mobile 4G‘yi USB kablo ile bilgisayara bağlayın.

– Programı çalıştırıp, ‘My Device‘ yazan kısımdan ‘One-click Root‘ yazan kutucuğa tıklayın ve bekleyin.

– Biraz bekleyin. İşlem bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

– Kurulum tamamlandı. Cihazınız artık root edilmiş durumda.

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
tıklayarak root atmanızı sağlayacak olan programı bilgisayarınıza indirip kurulumu başlatın.

– Telefondan ‘USB Hata Ayıklama Modu‘nu aktif edin. (Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri)

– Eğer geliştirici seçenekleri eğer telefonunuzda gözükmüyorsa hakkında bölümüne girip yapım numarası yazan yere 5 / 6 kere üst üste basınca görünecektir.

– General Mobile 4G‘yi USB kablo ile bilgisayara bağlayın.

– Programı çalıştırıp, ‘My Device‘ yazan kısımdan ‘One-click Root‘ yazan kutucuğa tıklayın ve bekleyin.

– Biraz bekleyin. İşlem bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

– Kurulum tamamlandı. Cihazınız artık root edilmiş durumda.
Ya biliyorumda olmuyor onlarca kez denedim hocam :( o programlada denedim şimdi iroot denicem bri söyledi

Rygebin

Rygebin

Üye
Ya biliyorumda olmuyor onlarca kez denedim hocam :( o programlada denedim şimdi iroot denicem bri söyledi
Forumda açmış olduğum Stock Rom ve Root konusundan ilgili recoveryi indirirek root işlemini yapabilirsiniz.
Konunun linklerini yenildim işlemierin sonucundaroot işemi gerçekleşecektir. Şimdiden hayırlı olsun :).

MrSlime

MrSlime

Üye
    Konu Sahibi
Forumda açmış olduğum Stock Rom ve Root konusundan ilgili recoveryi indirirek root işlemini yapabilirsiniz.
Konunun linklerini yenildim işlemierin sonucundaroot işemi gerçekleşecektir. Şimdiden hayırlı olsun :).
Hocam androidde yeniyim dediğinizden hiç bir şey anlamadım :( 1-2 ay oldu telefonu alalı zaten symbiandan geçiş yaptım

Rygebin

Rygebin

Üye
General Mobile 4G Stock Rom ve Root (Konu Yenilendi) - MaxiCep bunu okuyun aşağıda yapılışı mevcut .

Dipnot : Philiz Recovery kurulumu stock rom linkinin içinde var siz subin.zipi indirin ve telefonunuzun sd cardına atın. dAHA SONRA STOCK ROM kurulumana kadar işlemleri yapın orada stock romu kurmuyıp subin zipi install from sd carda basarak uygulayın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt