ozkan331
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş iroot yükleyeek kolayca yapabilirsin sanıyorum pc ne yükle driverları kur geliştirici seçeneklerinden hata ayıklamayı aç ve sahte konumlara izin ver pc de görüncek direk root tuşuna bas telefon kapanıp açılcak rootlancak ancak superuser degil kinguser olarak geliyor bi farkı yok iki adette saçma program geliyor kaldır diyorsun onlar gidiyorOlmadı
sağol hocam yarin denicem cok program denedjm ama olmadikardeş iroot yükleyeek kolayca yapabilirsin sanıyorum pc ne yükle driverları kur geliştirici seçeneklerinden hata ayıklamayı aç ve sahte konumlara izin ver pc de görüncek direk root tuşuna bas telefon kapanıp açılcak rootlancak ancak superuser degil kinguser olarak geliyor bi farkı yok iki adette saçma program geliyor kaldır diyorsun onlar gidiyor
android hata ayıklamayı açtınmı ve sahte konumlara izin verdin mi?sağol hocam yarin denicem cok program denedjm ama olmadi
Denedim çince bişey sanırım root bastım tel kapanıp açıldı ve her programda olduğu gibi "ROOT FAİLED"...
Bir daha deniyeyim dedim tel kitlendi şu an waiting for device diyor
Artık çalışmıyor bu programlar anlamıyor musunuz? Sizin tek yapacağiniz şey paylaştigim linkten root kismini yapmak stock romdan da recovery kismina kadar islemi yapmak okuyunca bitevek yapacaksiniz zaten neden kolaya kaçıyorsunuz?evet :/
sonuçlar olumsuz hep nerede yanlış yapıyorum anlamadım
root atmadan önce başka yapmam gereken bisey mi var bilmediğim ?
Yok hocam artık olmuyor bu yöntem zaten mevcut bir yöntem var arkadaş yapamıyor onu. Çalışan bir yöntem.android hata ayıklamayı açtınmı ve sahte konumlara izin verdin mi?
Tamam hocam.Kaan hocam dediğinizi deniyeyim bir yapabilirsem yazarım sonuçları teşekkürler
Hocam rahatsız ediyorum bu saatte ama hangi adımları uygulayacağım şimdi ben ?Tamam hocam.
Hocam rahatsız ediyorum bu saatte ama hangi adımları uygulayacağım şimdi ben ?
ben hala kullanıyorum bi kere yapsa çok kolay aslındaYok hocam artık olmuyor bu yöntem zaten mevcut bir yöntem var arkadaş yapamıyor onu. Çalışan bir yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?