Genel Değerlendirme...(5800,n79)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rudolphus

Üye
    Konu Sahibi
Genel Değerlendirme...(5800,n79)
5800-
Okuduğum kadarıyla doğrudur yanlıştır bilemem başka bi markaya rakip olması için çıkarılmış ve ilk sürümü acele olduğundan bir sürü hata bulunmuştur.Sonraki sürümünde ise bu hatalar giderilmiştir(bU yüzden alınırken doğru düzgün yerden alınması yerinde olur)...Dokunmatik ekran isteyenler için gerek zariflik gerek fiyat yönünden güzel bir telefon.Bu fiyata zaten dokunmatik bulmak zor.O yüzden dokunmatik istiyosanız ve çok fazla paranız yoksa n97'e 1500 tl veremeceğinize göre bu telefonu almanızı tavsiye ederim..

Bana telefonumun dokunmatik olmasını istemem.Çünkü belli bir süre sonra artık basmayabilir.Ben kendim telefonu güzel kullanamadığımdan hele dokunmatik olunca ömrünün çok da uzun olcağını sanmıyorum.Ayrıca işi mesaj olan insanların dokunarak ne kadar zevkle mesaj yazabileceği müşkül...Ben tuş olmadan rahat edemem o yüzden dokunmatik ekran almam.

n82

Ya ben telefonu en çok da kamerası yüzünden alıyorum diyorsanız n82 5 megapixel olmasına rağmen çekim yönünden diğer 5 megapixelleri geride bırakan bir telefon..Xenon flash olması gece çekişlerini çok güzel kılıyor.Bu özellik birçok telefonda yok.

Bana gelince n82 önden hoş görünse de aşırı kaba bir telefon eni baya bi var.Ayrıca mesaj yazıyorsam telefonun tuşları sert ve küçük olmamalı bu yüzden bu telefondan vazgeçtim..Ama kamerası gayet güzel..

6600-6700

Bu telefonlar da şık telefonlar ama wireless son zamanlarda çoğu telefonda olmasına rağmen bunlarda bulunmamakta.Bu yüzden wireless siz bu telefonlara para verceğime aşşağı yukarı aynı fiyatta n79 almayı yeğlerim...

n79:

Son zamanların çok tutulan telefonlarından.Telefonda yok yok.Fiyatı da çok fazla değil.Aynı 5800 gibi bu telefonun da fiyatına şaşıyorum..Yalnız ekranı ince diyorlar.Okuduğum kadarıyla bir çok kişinin kırılmış.Tuş takımı da çok kullanışlı değil diyorlar..Görüntüsü de güzel..

Bana gelince ben pek telefonu düzgün kullanamadığımdan düşürdüğümde kolay bozulcak bir telefon olmasını istemiyorum.Ayrıca tuş takımının da kullanışlı olmaması beni rahatsız ediyor.Elbette insan bir süre sonra alışacaktır ama baştn düzgün olmasını tercih ederim.Bu yüzden bunu da almazdım..Ama düzgün kullanıyorsanız hem ekonomik hem herşey olsun diyorsanız sizin telefonunuz bu.

6710 navigatör:

Birçok telefonun özelliklerini internette kıyaslayabilirsiniz.Ama kullanmaya başlayınca asıl farkı anlayabilirsiniz.6710 nun da 900 tl civarlarında olmasının bi sebebi olmalı halbuki internet üzerinden baktığınızda n79 ile pek bi fark göremiyosunuz.

Bana gelince bu telefonun neden n79 dan baya bir pahalı olduğunu anlamadan bu telefonu almazdım..

N86:

Benim favorim bu telefon.8 megapixel kamera bi harika zaten.Tuş takımlarını inceledim bana göre güzel.Sürgülü olması güzel.8 gb hafıza kartı var.Çok kaba değil n82 gibi.eKrana kolay kolay çizilmez diyorlar ne kadar doğru bilemem.Ayrıca hızlı..

bEN kendim okuduklarımı gördüklerimi birleştirdim kafamdaki düşüncelerimi paylaştım.Eleştiriye açığım sizin yorumlarını bekliyorum.Yanlışlarımı görmek istiyorum.Bana gelince kısmını belirterek aslında her insanın kendi tarzı vardır mesajı vermek istedim.En önemli şey telefonu ne için aldınız.Kimine 150 tl lik telefon en iyidir şarjı çok gidiyodur kibardır.Bunun gibi görüşlerinizi bekliyorum...

Bana gelince

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Ben Kamerayı ve ekran büyüklüğünü göz önünde tutarım. Samsung jet kullanıyorum 5 megapixel kamera. 720x480 video kaydı.. 16m renk 3.1 amoled ekran divx desteği sunuyor. çok memnunum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bnde n96 var gerçekten süper bi telefon her şeyiyle iyiki almışım :oke:

rudolphus

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi nasıl.Mesela n73 te mesaj geldiğinde tıklarsan mesaj geç açılıyor aynı şey n96 da var mı?

Progressivity

Progressivity

Üye
dokunmatik telefonlarda ne kadar hızlı msj yazabileceğinizi şöyle anlatayım dokunmak ve basmak arasında pratiklik açısından ne kadar fark varsa mesaj çekmede de o kadar fark var.

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
5800 wirelessi için aldım ve wireless artık hayatımın deişmez bir parcası oldu ayrıca hiç bi sorunu yok Allah herkesin telefonun nazarlardan saklasın :D:D:D

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Evet dokunmatikde mesaj yazmaya alışması sadece 1 gün şuan çok rahat sms çekebiliyorum.. Bence 2 si arasında hiç bi fark yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt