beytullah6767 Üye safak45x' Alıntı: Yazzz bniiii Genişletmek için tıkla ... Bu mesajdan sonra yazılacağı nı sanmıyorum.
safak45x' Alıntı: Yazzz bniiii Genişletmek için tıkla ... Bu mesajdan sonra yazılacağı nı sanmıyorum.
_YldZEneS_ Üye beytullah6767' Alıntı: Bu mesajdan sonra yazılacağı nı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... sen katılsana
beytullah6767' Alıntı: Bu mesajdan sonra yazılacağı nı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... sen katılsana
@Safak Üye beytullah6767' Alıntı: Katılma isteğimi bildirdim zaten. Genişletmek için tıkla ... gormuyom adini senin siralamada belki boyle yazdim die alcaklar suslu puslu yazmaya ne gerek var
beytullah6767' Alıntı: Katılma isteğimi bildirdim zaten. Genişletmek için tıkla ... gormuyom adini senin siralamada belki boyle yazdim die alcaklar suslu puslu yazmaya ne gerek var
beytullah6767 Üye safak45x' Alıntı: gormuyom adini senin siralamada belki boyle yazdim die alcaklar suslu puslu yazmaya ne gerek var Genişletmek için tıkla ... Arkadaş eski mesajlarda beni yarışmaya aldığını söylemişti , boş boş konuşmana gerek yok.Düzgün konuşmaya ne zamandan beri süslü püslü konuşma deniyor ?
safak45x' Alıntı: gormuyom adini senin siralamada belki boyle yazdim die alcaklar suslu puslu yazmaya ne gerek var Genişletmek için tıkla ... Arkadaş eski mesajlarda beni yarışmaya aldığını söylemişti , boş boş konuşmana gerek yok.Düzgün konuşmaya ne zamandan beri süslü püslü konuşma deniyor ?
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Adı eklenecek merak etmeyin sadece mobil de düzenleyemiyorum yazılmış say yani şu üyeyi bi şikayet edin ya
Adı eklenecek merak etmeyin sadece mobil de düzenleyemiyorum yazılmış say yani şu üyeyi bi şikayet edin ya
beytullah6767 Üye Kayahan14' Alıntı: Ben Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım Kayahan14' Alıntı: Ben Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım
Kayahan14' Alıntı: Ben Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım Kayahan14' Alıntı: Ben Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Tamamlanınca bi anket açıcam 2 hafta sonra yani sınavlardan sonra olsun mu diye
beytullah6767 Üye Kayahan14' Alıntı: Tamamlanınca bi anket açıcam 2 hafta sonra yani sınavlardan sonra olsun mu diye Genişletmek için tıkla ... linkini atarsın
Kayahan14' Alıntı: Tamamlanınca bi anket açıcam 2 hafta sonra yani sınavlardan sonra olsun mu diye Genişletmek için tıkla ... linkini atarsın