Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Spam üyelikler kalmıştır. Normal Ban yemiş üyeliklerin hepsi açıldı.Forum Aktivitesi düştüğü için, bunun yapılması bir nevi iyi olmuş
Bazı üyeler hala 'Banli' Gözüküyor
Örneğin; @GameOfShadows Nick'li üye hala banlı görünüyor.Spam üyelikler kalmıştır. Normal Ban yemiş üyeliklerin hepsi açıldı.
Banlı görünen üyelerin sorunları düzeltilmiştir.Örneğin;.GameOfShadows Nick'li üye hala banlı görünüyor.
Buradaki konudan görebilirsiniz. @Dogus Pertez
İlginize teşekkür ederim...Banlı görünen üyelerin sorunları düzeltilmiştir.
Senin düşüncendir, düşüncene saygı duyuyoruz.Dürüst olacağım bu forumda gördüğüm en saçma karar.
Dede, Sahalara geri döndü.Teşekkür ederim. Gerek yasağın kalkması gerek nick değişimi talebimin kısa süre de halledilmesi adına...
Maalesef insanımızın düşünce ve duygularını dile getirme biçimi bu.Dürüst olacağım bu forumda gördüğüm en saçma karar.
Çok güzel bir yazı yazmışsın, daha önce site üzerinde bunun için bir oylama da yapmıştık oysa ki. Genelin istediği yönde hareket ettik zaten, bende senin gibi arkadaşımızdan daha oturaklı bir cevap beklerdim.Maalesef insanımızın düşünce ve duygularını dile getirme biçimi bu.
"en saçma karar" yerine
"Bu kararı doğru bulmuyorum."
"Bu karara katılmıyorum"
yada
"Bu kararı almadan anket yapılsaydı daha güzel olurdu" gibi.
Onlarca site takip ederim. Forum kuralları yüzünden bir kez uzaklaştırma aldım. Sebep "hakaret"
Üyelerden biri beğendiğim bir tema isteği için 3 kez paylaşımda bulundu.
"Hayatımda gördüğüm en İĞRENÇ tema" başına da yazmış "özür dilerim hocam" özür dileyince hakaret bir bahane oluyor ya.
sonra birileri "yardımcı olalım link varsa" diye yazmış
Arkadaşımız yine "Ne olur yardımcı olmayın bu ne böyle" diye yazmış
Yine bir arkadaş "zevkler tartışılmaz" diye yazmış
Arkadaş yine dayanamamış "böyle zevk olurmu vs." devam etmiş.
Yapmamak lazımdı ancak "3 kelime" ile cevap verdim. Hakaret ettiğim için uzaklaştırıldım.
Şimdi ben 2. bir şansı hak etmiyormuyum.
Bir fikir yanlış olabilir Ancak neden "SAÇMA" olsun.
SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısınız hocam ancak 3. paylaşımdan sonra çok sinirlenmişim. İçerikte küfür yok ancak hakaret vardı. (oturaklı cevaptan kasıt anladığım ise)Çok güzel bir yazı yazmışsın, daha önce site üzerinde bunun için bir oylama da yapmıştık oysa ki. Genelin istediği yönde hareket ettik zaten, bende senin gibi arkadaşımızdan daha oturaklı bir cevap beklerdim.
Ok yaydan çıkmış artık katılsam ne olacak katılmasam ne olacak. Doğru bulsam ne olacak bulmasam ne olacak. Banlanmayan insanların suçu günahı ne? Daha önce banlanmayan biri şimdi banlanırsa ona ikinci bir şans verilecek mi? Önemli olan budur.Maalesef insanımızın düşünce ve duygularını dile getirme biçimi bu.
"en saçma karar" yerine
"Bu kararı doğru bulmuyorum."
"Bu karara katılmıyorum"
yada
"Bu kararı almadan anket yapılsaydı daha güzel olurdu" gibi.
Onlarca site takip ederim. Forum kuralları yüzünden bir kez uzaklaştırma aldım. Sebep "hakaret"
Üyelerden biri beğendiğim bir tema isteği için 3 kez paylaşımda bulundu.
"Hayatımda gördüğüm en İĞRENÇ tema" başına da yazmış "özür dilerim hocam" özür dileyince hakaret bir bahane oluyor ya.
sonra birileri "yardımcı olalım link varsa" diye yazmış
Arkadaşımız yine "Ne olur yardımcı olmayın bu ne böyle" diye yazmış
Yine bir arkadaş "zevkler tartışılmaz" diye yazmış
Arkadaş yine dayanamamış "böyle zevk olurmu vs." devam etmiş.
Yapmamak lazımdı ancak "3 kelime" ile cevap verdim. Hakaret ettiğim için uzaklaştırıldım.
Şimdi ben 2. bir şansı hak etmiyormuyum.
Bir fikir yanlış olabilir Ancak neden "SAÇMA" olsun.
SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anketin yapıldığından haberim yoktu. Çoğunluğun kararı önemli tabi. Oturaksız mesajım için kusura bakmayın.Çok güzel bir yazı yazmışsın, daha önce site üzerinde bunun için bir oylama da yapmıştık oysa ki. Genelin istediği yönde hareket ettik zaten, bende senin gibi arkadaşımızdan daha oturaklı bir cevap beklerdim.
@Ozan bey, Size yardımcı olacaktır.Benim @Düşünen Adam hesabıma girmek istedim ama şifreyi hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?