Gene Bir 6680 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ksfb

Üye
    Konu Sahibi
Gene Bir 6680 Sorunu
arkadaşlar telefonda menüye girince acayip bi yavaşlama vardı.hafıza kartını çıkarıp taktım düzeldi fakat bukez de araçlar ofis vb klasörlere girmek istediimde girmiyo mesajlar bölümüne geliyodu menüden.bu 2 kes tekrarlandı bugün.bikere de format attım hafıza kartına ve telefona.1 kes daa aynı sorunu yaptı.hafıza kartını pc de biçimlendirdim.telefona taktım.3 4 dakka görmedi daha sonra hafıza kartı bozuk biçimlendirilsin mi dedi.biçimlendirdim.şimdi gayet ii çalışıyo.hiçbi sorun yok fakat bu lanet telefon heran sorun çıkarcak die ödüm patlıyo.ben kvk ya gidip versiyon attırcam.bu sorunlarıma çare olurmu sizce???

madmann

madmann

Üye
muhtemelen ewt bende başarıdan attırmıştım şimdi cillop gibi her sabah tekme yiyor benden yataktan aşağı

bide tele format atmayı dene istersen ama sen en garanti kvk ya götür bence......

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Versiyon yükseltmek telefon hatasını giderebilir fakat, telefonu servise götürdüğünüzde bir de bu hatanın neyden kaynaklandığını sorun. Düzeltilebilir bir hatadır, biz düzeltiriz derlerse verme telefonu. Önce versiyonu yükselt; çünkü telefona format atıldığında geçmeyen bir sorun ya versiyon hatası ya da donanımsal bir hatadır.. Versiyon yükselttiğinde sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacak, eğer düzelmez ise telefonu servise götür..

veygun

Üye
Arkadaşlar bende 6680 telefonda radioyu çalıştıramadım. Kulaklıgı takınca hangi ayarı yapmam lazım.
Teşekkürler

amedian

amedian

Üye
taktıgın zaman calısır radyoya gir menuden bu arada telefonunuzun hızını azaltan faktorler gelen msjlar ve arama kayıtlarıdır. arama kayıtlarının tutulma suresini kısaltın, msjlarınızı biriktirmeyin sorun buyuk ölçüde halllolur

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 25 2006, 11&#58;36 PM) [post=263458]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Versiyon yükseltmek telefon hatasını giderebilir fakat, telefonu servise götürdüğünüzde bir de bu hatanın neyden kaynaklandığını sorun. Düzeltilebilir bir hatadır, biz düzeltiriz derlerse verme telefonu. Önce versiyonu yükselt; çünkü telefona format atıldığında geçmeyen bir sorun ya versiyon hatası ya da donanımsal bir hatadır.. Versiyon yükselttiğinde sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacak, eğer düzelmez ise telefonu servise götür..
[/b][/quote]

kesınlekle kardesımı dınle bunu yap

Gokhan43

Gokhan43

Üye
<div class='quotetop'>(veygun &#064; Jan 29 2006, 10&#58;29 AM) [post=266409]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar bende 6680 telefonda radioyu çalıştıramadım. Kulaklıgı takınca hangi ayarı yapmam lazım.
Teşekkürler
[/b][/quote]

Her topicte yazmışsınız , telefonu alırken özelliklerine bakmıyor musunuz ?

6680&#39;de Radio yok ki , boşuna uğraşmayın radio çalıştıracam diye

veygun

Üye
Gokha43 hoca, 6680 telefonlarda radio olmadıgını yazmışsın. Öğrenmiş oldum.
Teşekkürler

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

gknky

gknky

Üye
ben o telefon çıkmadan önce demiştim yaramaz die...
6630 u tercih edenler kazandı

ihsan1900

Üye
6680&#39;in yapısında tabii ki radyo yok (GPRS hariç), Çünkü "o birrrrr bilgisayarrrrr. TV var. Ben Telsim hattıyla free olarak TV seyredebiliyorum. (Nokia 6680e radyo koymayı unutmuş. olsaydı daha iyi olurdu))

xrz

Üye
arkadaşlar disk birleştirin mmc yi card readere takın diskin üzerine sağ tıklayın özellikler araçlar şimdi birleştir&#39;e tıklayın ben 1gb kullanıyorum disk birleştirme yapmadan önce acayip yavaştı şimdi sorun yaşamıyorum

Alive

Alive

Üye
Sözün kısası Call of duty N-Gage oyunlarında bir numara

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
<div class='quotetop'>(ihsan1900 &#064; Jan 31 2006, 04&#58;12 PM) [post=268053]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6680&#39;in yapısında tabii ki radyo yok (GPRS hariç), Çünkü "o birrrrr bilgisayarrrrr. TV var. Ben Telsim hattıyla free olarak TV seyredebiliyorum. (Nokia 6680e radyo koymayı unutmuş. olsaydı daha iyi olurdu))
[/b][/quote]

Tv hepsinde var 6600 bile..

6630&#39;dan tek farkı 2. kamera e zaten oda işe yaramıyor neden fazla para vereyim ki aynı telefon için

ksfb

Üye
    Konu Sahibi
ne olursa olsun 6680 in arka kamerasının çektiği resimler çok daa net.(kamerasının merceğinden dolayı)
ayrıca flaş da çok büük bi avantaj. ben sorun yaşamama rağmen 6680 i tercih ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...