Faturasız gencturkcellilere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinantkr

sinantkr

Üye
    Konu Sahibi
gencturkcellilere
gencturkcellilere

Beyler BOSDEGİLİM yazin 2222e gonderin 250mb veya
1000sms geliyor 1 haftalik
not» yeni kampanya

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

1tebessum

1tebessum

Üye
bana sms geldi 3 ay boyunca her hafta sonu için geçerli.

Bos olmadigini biliyorduk! Bizde de bos yok! 3 ay boyunca Bos Degilim Haftasonu Hediye SMS paketini kullanmaya baslayabilirsin. Cekilis sonucunu merak ediyorsan gnctrkcll.com dan takip edebilirsin! Paketini iptal etmek istersen IPTAL BOSDEGILIM yazip 2222ye gonderebilirsin.

murro_16

murro_16

Üye
Bos olmadigini biliyorduk! Bizde de bos yok! Yil sonuna kadar Bos Degilim Geceleri Internet Hediye paketini kullanmaya baslayabilirsin. Cekilis sonucunu merak ediyorsan gnctrkcll.com dan takip edebilirsin! Paketini iptal etmek istersen IPTAL BOSDEGILIM yazip 2222ye gonderebilirsin.

bu olayın bi ücreti falan yok dimi .

1tebessum

1tebessum

Üye
ücretsizde geceleri internet nekadar veriyor onu merak ettim sınırlı mı?

sinantkr

sinantkr

Üye
    Konu Sahibi
2 gb kota varmis galiba

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hediye gelen 250 mb Hız kısıtını kaldırıyor arkadaşlar bilginize :sirit: ama 250 mb bitince tekrar hız kısıtı geliyor somuru:

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
semihguney

semihguney

Üye
bana sms çıktı ne işime yarayacaksa :angry:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
___kaptan___

___kaptan___

Üye
bana da sms çıktı ama kardeşime 250 mb verdi

burakcan42

Üye
250 mb herhafta yenilenecek mi gencaver dedim cevap vermedi. Uyudun mu dedim mal adam sabahın 5 inde 3tane mesaj attı aabah 9da iş başı yapıyotım diye . Bulaşmayın aman :)

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
250 mb herhafta yenilenecek mi gencaver dedim cevap vermedi. Uyudun mu dedim mal adam sabahın 5 inde 3tane mesaj attı aabah 9da iş başı yapıyotım diye . Bulaşmayın aman :)
gencaver'in bişey bildiği yok yaa geçen yıl ramazan da sahur kampanyası olacak mı diye sordum bu yıl öyle bir kampanyamız yok dedi sonra rast gele sahur yazıp 2222 ye gönderdim kampanyaya kabul edildim :D gencaver boş iş :kıskıs:

burakcan42

Üye
Aynen ya çoğu mal oluyor. Kampanya ile Windows Phone satıyorlar. Sonra internet ayarlarını istiyorum turkcellde ayarları bulunmuyor diyor :D

mürteza16

mürteza16

Üye
1 gb geldi. :cool

• Beğen

xxmemoxx60

Üye
1GB :cool

kerem02

Üye
250 mb geldi

cihanata_1

cihanata_1

Üye
konu başlığı biraz daha açıklayıcı olsa iyi olur:oke:

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
hayla varmı bos deqilim .

kerem02

Üye
Sona erdi yok şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt