GençTurkcell 1 Bilet Alana 2.si Bedava SİNEMA Kampanyası 22 Şubatta Başlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GençTurkcell 1 Bilet Alana 2.si Bedava SİNEMA Kampanyası 22 Şubatta Başlıyor!
 
  • Beğen
Tepkiler: xavxmaxi


rapman

rapman

Üye
güzel bir kampanya ve sadece seçkin sinemalarda...
 
by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Nihayet Yeniden Başlıyor.Güzel Haber.
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kampanya haftaiçi hergün 19 seansına kadar olan tüm filmler için geçerlidir arkadaşlar. Böylece kampanya sadece Pazartesi - Perşembe günleri sınırından da çıkmış oldu.
 
ysr86

ysr86

Üye
Ankaradaki cinebonuslarda çok uzak be. Ne diye AFM ile anlaşmamışlar sanki.
 
O-Xan

O-Xan

Üye
Seçkin sinemalarda olması kötü olmuş, eski kampanya da her sinemalar da oluyordu, hayla devam etse ne güzel olurdu.
 
uuncu

uuncu

Üye
biraz geç oldu bu sene
 
llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
güzel haber:oke:
 
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yaklaşık 125 sinema salonunda geçerli .
gnçtrkcll'nin klasikleşen sinema kampanyası BAŞLADI!

gnçtrkcll'liler hafta içi her gün 19.00 seansına kadar sinemaya gider,

2 bilet alır, 1'ini öder!

Üstelik anlaşmalı sinemalarda gnçtrkcll menüsü %50 indirimli!

Yani 1 popcorn ve 2 kola, sadece gnçtrkcll'lilere %50 indirimli!


Yasal Uyarı

Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında hafta içi her gün 19:00 seansına kadar(19:00 seansı hariç) geçerli olup, Bayram Tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestre tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir.3D, Imax ve festival filmleri kampanya dışındadır. Kampanyaya son 30 gün içinde 150 ve üzeri kontör yüklemiş, aktif gnçtrkcll şifresi alan gnçtrkcll’liler katılabilir. gnçtrkcll şifresi SFR2 yazıp 2222’ye sms gönderilerek alınabilir. Kampanyadan yararlanmak için şifre alımı 1 SMS/2 kontördür. gnçtrkcll’liler kampanyadan her gün 1defa aynı hafta içinde en fazla 3 defa yararlanabilir. Her şifre tek kullanımlıktır. Turkcell kampanya tarih ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıntılar

Sık Sorulanlar

1.Kampanya tanımı nedir?
“gnçtrkcll’liye 2. bilet bedava!” kampanyasıdır. 31 Aralık 2010 tarihine kadar anlaşmalı sinemalarda hafta içi her gün, 19:00 seansına kadar, gnçtrkcll’lilere özel bir bilet alana bir bilet bedava olacaktır.

2.Kampanya kapsamında başka neler var?
1 popcorn ve 2 Coca Cola/Pepsi kampanya boyunca ‘gnçtrkcll menüsü’ olarak gnçtrckll’lilere özel, aynı içerikli normal menü fiyatının veya menü yoksa toplam fiyatlarının %50 indirimli fiyatıyla verilecektir.

3.Kampanyadan kimler yaralanabilir?
Kampanyadan geçerli kulüp şifresine sahip tüm gnçtrkcll’liler yararlanabilir.

4.Kimlerin geçerli kulüp şifresi var? Güncel şifre bilgimi nasıl öğrenebilirim?
Son 30 günde en az 150 kontör yüklemiş Hazır Kart sahibi gnçtrkcll’liler veya Faturalı Hattı aktif olan gnçtrkcll’liler geçerli kulüp şifresi alabilir. gnçtrkcll’liler SFR2 yazıp 2222’ye göndererek güncel geçerli kulüp şifrelerini öğrenebilirler. Şifre almak için 2222’ye gönderilen her sms 1 Sms/2 kontör ile ücretlendirilir.

5.Kampanyadan nasıl yararlanılır?
Kampanya döneminde hafta içi her gün, saat 19:00 senasına kadar bir bilet alan gnçtrkcll’liye bir bilet bedava teklifinden yararlanmak için sinema gişelerinde bulunan Mobil POS cihazından gnçtrkcll üyesi cep telefonunun numarasının ve geçerli kulüp şifresinin girilmesi ve POS cihazının verdiği kuponun kullanılması gerekir. Ayrıca; anlaşmalı sinemalarda gnçtrkcll’liler, sinema gişesinden aldıkları gnçtrkcll kuponuyla sinema büfesinden %50 indirimli gnçtrkcll patlamış mısır menüsünü alabilirler.

6.Kampanyadan yararlanmak için kısıtlar var mı?
Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında hafta içi her gün 19:00 seansına kadar(19:00 seansı hariç) geçerli olup, Bayram Tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestre tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir.3D, Imax ve festival filmleri kampanya dışındadır. Kampanyaya son 30 gün içinde 150 ve üzeri kontör yüklemiş, aktif gnçtrkcll şifresi alan gnçtrkcll’liler katılabilir. gnçtrkcll şifresi SFR2 yazıp 2222’ye sms gönderilerek alınabilir. Kampanyadan yararlanmak için şifre alımı 1 SMS/2 kontördür. gnçtrkcll’liler kampanyadan her gün 1defa aynı hafta içinde en fazla 3 defa yararlanabilir. Her şifre tek kullanımlıktır.

7.Kampanya hangi sinemalarda geçerli?
Kampanyanın geçerli olduğu sinemaların listesine “Anlaşmalı Sinemalar” linkinden ulaşabilirsin.

8.Kampanyadan sadece gnçtrkcll üyeleri mi yararlanabiliyor?
Evet, kampanya sadece gnçtrkcll üyelerine özeldir. Kampanyadan yararlanmak için gnçtrkcll üyesi olmak ve geçerli kulüp şifresine sahip olmak yeterlidir.

9.Bu kampanyaya katılım için özel bir ücretlendirmeniz olacak mı?
Hayır, özel bir ücretlendirme yoktur.

10.Hazır Kart sahibi gnçtrkcll’liler geçerli bir kulüp şifresine sahip olmak veya geçerli kulüp şifrelerini uzatmak için ne yapmalılar?
gnçtrkcll’liler her 150 ve üzeri kontör yüklemelerinde 30 gün geçerli kulüp şifresi almaya hak kazanacaktır. Geçerli kulüp şifresi olmayan üyelerimiz kontör yükleyerek geçerli kulüp şifresine sahip olabilirler. Şifreni hemen almak istersen kontör yükledikten hemen sonra SFR2 yazıp 2222’ye gönderebilirsin.

11. Müşteriler nereden detaylı bilgi alabilirler?
 


Üst Alt