SoulsEagle
Üye
Kurallara uymazsak oyun biter mi ?Evet kurallara uyuyor

Kurallara uymazsak oyun biter mi ?Evet kurallara uyuyor

Peki kurallara uymazsa n'olur? Bende de G3 var, arada oyun bozanlık yapıyor. Bu büyüyü bozabilir misin? Gerçekten ortada bir şeyler olduğuna inanıyorum ve Tanrı' beni izliyor.Evet kurallara uyuyor
Oyun bitmez ama kurala uymayan biterKurallara uymazsak oyun biter mi ?![]()
Hangi oyunlarda?Peki kurallara uymazsa n'olur? Bende de G3 var, arada oyun bozanlık yapıyor. Bu büyüyü bozabilir misin? Gerçekten ortada bir şeyler olduğuna inanıyorum ve Tanrı' beni izliyor.
Oyun yapmana cok sevindimOyun bitmez ama kurala uymayan biter
Hangi oyunlarda?

Herhangi bir USB ile sisteme bağlama, IMEI değiştirme, root gibi şeyler.. Arada kendi kendine kapanıp, kendi kendine açılıyor. Geceleri kendi kendine müzik açıyor beş dakika çaldıktan sonra kapatıyor.Oyun bitmez ama kurala uymayan biter
Hangi oyunlarda?
Avlamak değil kesmekOyun yapmana cok sevindim
Umarim kartal avlamaca filan degildir![]()

Custom rom mu?Herhangi bir USB ile sisteme bağlama, IMEI değiştirme, root gibi şeyler.. Arada kendi kendine kapanıp, kendi kendine açılıyor. Geceleri kendi kendine müzik açıyor beş dakika çaldıktan sonra kapatıyor.
O zaman gizli silahimi kullaniyorumAvlanmak değil kesmek![]()

Hayır OFW, yâni; orjinal 4.4.2 ..Avlamak değil kesmek
Custom rom mu?
Forumunda ne istiyorsun?O zaman gizli silahimi kullaniyorum
Forumumda oyun istemiyorum bro![]()
Sıfırdan rom kurdun mu hiç?Hayır OFW, yâni; orjinal 4.4.2 ..
Gereksiz uyelerForumunda ne istiyorsun?
Sıfırdan rom kurdun mu hiç?

O zaman yarına gereksiz üyeler hazırlıyorum.Gereksiz uyeler![]()
Oyum sana testere basgan adminlige adayligini koyO zaman yarına gereksiz üyeler hazırlıyorum.

Ya garip garip şeyler yapıyor, geceleri kendi kendine müzik açmak nedir ki?Forumunda ne istiyorsun?
Sıfırdan rom kurdun mu hiç?
Aslında ilk defa duyuyorum öyle sorunu. Sıfırdan rom kur çözülürYa garip garip şeyler yapıyor, geceleri kendi kendine müzik açmak nedir ki?
Teşekkür ederim.Oyum sana testere basgan adminlige adayligini koy![]()
Aslında ilk defa duyuyorum öyle sorunu. Sıfırdan rom kur çözülür
Teşekkür ederim.
Uykusu gelmiştirNeden gece yapıyor ki?

Dalgaya yönelik mesaj yazmayalım lütfen, ciddi bir sorun benim için. Beni her gece uyandırıp müzik çalıyor şevki kırılmasın diye kapatmıyorum da; 5 dakika sonra kafasına esiyor sahibi uyuyor sanıp sanırım kapatıyor kendini..Uykusu gelmiştir![]()
Söyledim zaten sıfırdan rom kur veya android bölümüne konu açDalgaya yönelik mesaj yazmayalım lütfen, ciddi bir sorun benim için. Beni her gece uyandırıp müzik çalıyor şevki kırılmasın diye kapatmıyorum da; 5 dakika sonra kafasına esiyor sahibi uyuyor sanıp sanırım kapatıyor kendini..
Tamam teşekkür ederim, görüşürüz.Söyledim zaten sıfırdan rom kur veya android bölümüne konu aç
Rica ederimTamam teşekkür ederim, görüşürüz.