Genç Türkcell Ile Beleşe 1 Tane Bilet Almak

Sponsorlu Bağlantılar

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Genç Türkcell Ile Beleşe 1 Tane Bilet Almak
arkadaşlar şimdi bunu nasıl yapacaz benim gnç türkcell'im yok arkadaşın var o bana nasıl beleş bilet alacak ???
 


mAd_girL

mAd_girL

Üye
şimdi ikiniz sinemaya gidin şifreni ve numaranı ordaki görevliye verecen yani gnctrkclli arkadaşın verecek size iki bilet verecekler bir bilet parasına ( ii açıkladım mı )
 
barabelli

barabelli

Üye
bu kadar basıt yanlız anlasmalı sınemalar var ona gore hepsı anlasmalı deıl
 
kikaksk

kikaksk

Üye
anlaşmalı sinemalara bak internetten...tavsiye...
 
cepix

cepix

Üye
Turkcell.com.tr

Detaylı hersey yazıo orada yetmedi mi 444 0 535

Arkadasın sana beles bileti sinema gişesinde verir..
Oradan yardımcı oluyorlar zaten ben gnctrkcll yim demen yeterli
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
anlaşmalı sinemalar var evet bide bayramda gecerli değil galiba bu kampanya ona göre yanii
 
cepix

cepix

Üye
sadece c.tesi pazar gecerli deil diger günler gecerli
 
kikaksk

kikaksk

Üye
yani bayramda işe yaramıcak anlıcağın gerci turkcell kullanmıyom ama arkadaşın olunca ii oluyo...
 
cepix

cepix

Üye
gnçtrkcll'li sana özel mart başına kadar cuma dahil haftaiçi her gün anlaşmalı sinemalardan 1 bilet aldığında, 1 bilet bedava! Hem de 23 şehirde, 250'ye yakın sinema salonunda!

09 - 13 Ocak bayram döneminde kampanya tatilde ama gnçtrkcll üyelerine bayram boyunca haftaiçi cuma dahil 5 gün CineBonus Maçka Gmall sinemasında 1 bilet alınca büyük boy patlamış mısır ve 2 Coca Cola'dan oluşan gnçtrkcll menüsü, Konya CineBonus , Ankara CineBonus Bilkent ve CineBonus Arcadium sinemalarında ise büyük boy patlamış mısır BEDAVA!

Ayrıca 1 bilet alana 1 bilet bedava uygulaması bayram boyunca haftaiçi hergün tüm Mars CineBonus sinemalarında oynamakta olan "SPY KIDS-3D Game Over/ OYUN BİTTİ" filminde geçerli!

Bitmedi! Başka sürprizler de seni bekliyor: Ön gösterimlere davetiyeler, gnçtrkcll'lilere özel patlamış mısır indirimli gnçtrkcll menüsü, hediyeler, çekilişler, daha neler neler!

Kampanyadan yararlanmak için kulüp şifren gerekli! şifreni bilmiyorsan SFR yaz 2222'ye yolla. gnçtrkcll'liler en çok hangi filmleri izliyor, anlaşmalı .sinemalarda vizyona giren filmler neler öğrenmek istiyorsan sadece bir seferliğine 2 kontör / 0,15 YTL'ye SNM yaz 2211'e gönder, kampanya boyunca bilgiler cebine gelsin. Diğer sürprizler de cabası! Unutma! Tüm gnçtrkcll'lilere iyi seyirler...

Unutma, anlaşmalı sinemalardan istediğin filme, istediğin seansa günde 1 bedava bilet alabilirsin! Turkcell hiçbir gerekçe göstermeksizin kampanya süresini değiştirme, kampanya kapsamını sınırlama ve/veya genişletme ve/veya değiştirme hakkını saklı tutar.
 
abuvice

abuvice

Üye
Güzel bişey bu..
 


Üst Alt