asigsasi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben geçen gün yükledim 10 tl bedava geldi..Ben kendim 2 saat bedavayı aktif ettim..
Şimdi Ben Kendi 10 tl mden her yöne 5000 sms yapabbilrimiyim yapamazmıyım bunu merak ediyorum kötü olmuş ama hiç vermemesinden iyidir diğer operatörlerin tarefelirinede bakın.
Turkcell 10 TL hediyeyi 2 saat her yöne ücretsiz görüşmeye çevirdi diye ne Turkcell'in acizliği kalmış, ne bizim özgürlüğümüz. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir saçmalık olamaz herhalde.
Adamlar hiç mecbur değillerken biz 30 TL'lik avantaj kart yüklüyoruz diye ne kadar süre olursa olsun, ne kadar lira olursa olsun bedava birşeyler sunuyor ama biz o bedava aldığımız hizmetin türü değişti diye bir sürü laf sayıyoruz. Komedi..!
Madem memnun değilsiniz hizmetlerinden taşıyın numaranızı Vodafone veya Avea'ya görün o zaman asıl rezilliği, acizliği.
Kimse dememiş ki tamam ücretlendirmesi pahalı olabilir, diğer operatörlere göre bedava içerikleri daha kısıtlı olabilir ama her zaman ve her yerde kaliteyi bize getiren Turkcell.
Turkcell 10 TL hediyeyi 2 saat her yöne ücretsiz görüşmeye çevirdi diye ne Turkcell'in acizliği kalmış, ne bizim özgürlüğümüz. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir saçmalık olamaz herhalde.
Adamlar hiç mecbur değillerken biz 30 TL'lik avantaj kart yüklüyoruz diye ne kadar süre olursa olsun, ne kadar lira olursa olsun bedava birşeyler sunuyor ama biz o bedava aldığımız hizmetin türü değişti diye bir sürü laf sayıyoruz. Komedi..!
Madem memnun değilsiniz hizmetlerinden taşıyın numaranızı Vodafone veya Avea'ya görün o zaman asıl rezilliği, acizliği.
Kimse dememiş ki tamam ücretlendirmesi pahalı olabilir, diğer operatörlere göre bedava içerikleri daha kısıtlı olabilir ama her zaman ve her yerde kaliteyi bize getiren Turkcell.
şimdi bak arkadaşım iyi dinle benim 4 adet vodafone hattımı turkcellin bu kampanyasını görünce taşıdığımı şimdi bu kampanyanın değiştiğini görünce ise isyanımı nasıl açıklayacaksın o zaman sabit bir kampanya yapsın milletle dalga geçmesinler turkcell 3 milyon abone kaybetmiş onun için mi kaliteli
--------------- Ekleme ---------------
şimdi bak arkadaşım iyi dinle benim 4 adet vodafone hattımı turkcellin bu kampanyasını görünce taşıdığımı şimdi bu kampanyanın değiştiğini görünce ise isyanımı nasıl açıklayacagini o zaman sabit bir kampanya yapsın milletle dalga geçmesinler turkcell 3 milyon abone kaybetmiş onun için mi kaliteli avrupada illaki böyle bir şey yoktur çünkü kimsenin ekonmik sorunu yoktur
Ben de bu gereksiz tartışmanın uzamaması taraftarıyım. Ancak emin ol, özellikle GSM operatörleri konusunda araştırmadığım dip nokta kalmamıştır. Ben de önceden Avea abonesiydim. Geçiş süreci içerisinde çok fazla detay araştırdım. Yoksa Turkcell hayranlığım vs kesinlikle söz konusu değil. Hayatım boyunca tek bildiğim, eğer kaliteyi arıyorsan elini cebine atman gerekiyor "bazen"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?