Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genç plus mı daha iyi genç tarifemi
Sponsorlu Bağlantılar
bora995
Üye
Konu Sahibi
Genç plus mı daha iyi genç tarifemi
arkadaşlar turkcell hazır kart lılar için genç plus diye birşey çıkartmış sizce genç plusmı daha iyi genç tarifemi yardımcı olursanız sevinirim
gölgee_65
Üye
Gençplus da heryöne 5 dakikasi 50 kuruş
genç tarifede ise şebeke içi 15 dakikası 50 kuruş
eğer çevrenizde çoğunluk Turkcell varsa genç tarife daha makul. hatta bence her ay 30 tl yükleyebiliyorsanız genç tarife daha mantıklı çünkü genç tarifede -eğer hala değişmemiş ise- 30 tl yükleyene şebeke içi 15 dakikası 50 kuruş diğer yönlere ise 5 dakikası 5 kuruş
marist
Üye
İkisi hemen hemen aynı diyebiliriz. Ama bana genç tarife daha iyi geliyor.
bora995
Üye
Konu Sahibi
hmm genç tarifenin internet şeyi nasıl oluyor peki genç plus ta 50 kuruş girince internete 50 mb hediye geliyormuş birde 2telefona genç tarife yapabiliyormuyuz?
marist
Üye
Genç tarifede de aynı. 50 krştan sonra gün sonuna kadar 50 veriliyor.
2 telefonda derken neyi kastettin anlamadım?
pentagram_34
Üye
genç plus bir yönden iyi eyer nar paketi alıp tl'ni katlarsanız sınırı 1000 dakika ama genç tarifede 600 dakika bu limit.
bora995
Üye
Konu Sahibi
bir hat var bende o genç tarife bu hatta genç tarife olabiliyormu yani 2 hat genç tarife oluyormu ?
Aynı İsimLe Veya Aynı T.c KimLik NumarasıyLa oLmaz. Yani T.C KimLik NumarasıyLa Sadece Bir Hattı Genç Tarife Yaparsın. Ama Başka T.C KimLik NumarasıyLa Her 2 Hattını Genç Tarife YapabiLirsin. Ama yaş Sınırı Var HeraLde 20 yada 22 Yaş aLtı oLması Lazım.
pentagram_34
Üye
yaş sınırı 25.
bora995
Üye
Konu Sahibi
yaş sınırını biliyorumda ne biliyim ablamın arkadaşı 2 hattınada genç tarife yapmış bende şaşırdım ama bir soriyim dedim size
marist
Üye
Ee sizde yapabilirSiniz ama farkLı T.c. Kimlik numarasıyla..