Genç plus mı daha iyi genç tarifemi

Sponsorlu Bağlantılar

bora995

Üye
    Konu Sahibi
Genç plus mı daha iyi genç tarifemi
arkadaşlar turkcell hazır kart lılar için genç plus diye birşey çıkartmış sizce genç plusmı daha iyi genç tarifemi yardımcı olursanız sevinirim

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Gençplus da heryöne 5 dakikasi 50 kuruş
genç tarifede ise şebeke içi 15 dakikası 50 kuruş :oke:
eğer çevrenizde çoğunluk Turkcell varsa genç tarife daha makul. hatta bence her ay 30 tl yükleyebiliyorsanız genç tarife daha mantıklı çünkü genç tarifede -eğer hala değişmemiş ise- 30 tl yükleyene şebeke içi 15 dakikası 50 kuruş diğer yönlere ise 5 dakikası 5 kuruş :oke:

marist

marist

Üye
İkisi hemen hemen aynı diyebiliriz. Ama bana genç tarife daha iyi geliyor.

bora995

Üye
    Konu Sahibi
hmm genç tarifenin internet şeyi nasıl oluyor peki genç plus ta 50 kuruş girince internete 50 mb hediye geliyormuş birde 2telefona genç tarife yapabiliyormuyuz?

marist

marist

Üye
Genç tarifede de aynı. 50 krştan sonra gün sonuna kadar 50 veriliyor.
2 telefonda derken neyi kastettin anlamadım?

pentagram_34

pentagram_34

Üye
genç plus bir yönden iyi eyer nar paketi alıp tl'ni katlarsanız sınırı 1000 dakika ama genç tarifede 600 dakika bu limit.

bora995

Üye
    Konu Sahibi
bir hat var bende o genç tarife bu hatta genç tarife olabiliyormu yani 2 hat genç tarife oluyormu ?

marist

marist

Üye
bir hat var bende o genç tarife bu hatta genç tarife olabiliyormu yani 2 hat genç tarife oluyormu ?

Aynı İsimLe Veya Aynı T.c KimLik NumarasıyLa oLmaz. Yani T.C KimLik NumarasıyLa Sadece Bir Hattı Genç Tarife Yaparsın. Ama Başka T.C KimLik NumarasıyLa Her 2 Hattını Genç Tarife YapabiLirsin. Ama yaş Sınırı Var HeraLde 20 yada 22 Yaş aLtı oLması Lazım.

pentagram_34

pentagram_34

Üye
yaş sınırı 25.

bora995

Üye
    Konu Sahibi
yaş sınırını biliyorumda ne biliyim ablamın arkadaşı 2 hattınada genç tarife yapmış bende şaşırdım ama bir soriyim dedim size

marist

marist

Üye
Ee sizde yapabilirSiniz ama farkLı T.c. Kimlik numarasıyla..

bora995

Üye
    Konu Sahibi
:S kimi nerden bulayimki farklı tc ile yapayım :D

zotacing

zotacing

Üye
Genç plus iyi bence.

Üst Alt