genç avea tarifesi

Sponsorlu Bağlantılar

pinar1988

pinar1988

Üye
    Konu Sahibi
genç avea tarifesi
aveanın yeni tarifesi genç avea 26 yaş altı tüm gençleri kapsamaktadır 100 kontör yüklemede TÜM AVEALILARI 5DK 2 KNTR 150 VE ÜSTÜ YÜKLEYENLERE 10 DK 2 KONTÖR AYRINTILI BİLGİ de:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bilgi için teşekkürler

muharrem55

Üye
mobil öğrenci tarifesinden genç avea tarifesi aranabiliyor değiş mi knt gitmeden

izmirligenc

izmirligenc

Üye
uzun zamandir var olan bi tarife bu 4 5 ay oluyor

m.akif56

Üye
ya arkadaşlar bişey sorcam. ben şu an gs mobile dayım genç aveaya geçmek istiyorum bi ücret istiyomu? bide bu tarifedede arankazan varmı??? teşekkürler.

Avea*

Avea*

Üye
ya arkadaşlar bişey sorcam. ben şu an gs mobile dayım genç aveaya geçmek istiyorum bi ücret istiyomu? bide bu tarifedede arankazan varmı??? teşekkürler.
Sim kart değişeceği için 8 TL yedek sim kart ücreti ödersiniz. Arankazan'dan faydalanabilirsiniz.

colaturka14

Üye
ben mobilöğrencideyim bu tarifete nasıl geçerim.

Avea*

Avea*

Üye
GENC AVEA yazıp 6363'e gönderin. Gelen mesajdan sonra TC kimlik numaranızı yazıp 1000'e gönderin.

Tarifeden 26 yaş altındakiler faydalanabiliyor, bilginiz olsun.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Mobil ogrenciden neden genc aveaya geciyorsunuz ki mobil ogrenci daha iyi degil mi paso tarife vardi bide daha iyidr

Avea*

Avea*

Üye
Ücretlendirme olarak aynı, Genç Avea tarifesinde 150 ve üzeri kontör yükleyince 180 dakika şebeke içi konuşma süresi veriyor.

Ayrıca,
"Genç Avea Tarifesi'nde bulunan aboneler, yerli Müzik İndir aboneliğinden haftada 5 kontöre ve 100 MB mobil internet paketinden ayda 25 kontöre faydalanacaktır. Ayrıca bu tarifeye ilk geçişte, bir aylık yerli Müzik İndir aboneliği ve 100 MB mobil internet paketi ücretsiz hediye edilecektir. Söz konusu yerli Müzik İndir aboneliğinin minimum üyelik süresi 1 aydır."

Yani ilk ay ücretsiz, sonraki ay %50 indirimli faydalanıyorsunuz servislerden.

Takipçi Satın Al

Üst Alt