Geliyorrrrr The PR 1.4 Update....!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Geliyorrrrr The PR 1.4 Update....!!!
arkadaslar cok az kaldi.27 NISAN 2011 olarak belirtilmis guncelleme .bilmiyorum bize yani n900 ne katicak ama merak ve heyacanla bekliyorum.. buyurun okuyalim hep beraber

byMaMe

byMaMe

Üye
kardes bakalim civciv mi cikacak kus mu insallah butun problemler duzelirde rahat ederiz haberin icin tesekkurler

atahansonmez

Üye
bu yazıda isletim sistemi değişikliği söz konusu cihazlarımizin ana işletim sistemi meego olacak çok güzel bir haber bu ama bakalım ne kadar doğru bekliyip görücez.

denizci535

denizci535

Üye
bakin yaziyorum mozilla tarayicisini bozmasinlar adobe flash player 10 xx koysunlar. batarya sorununa cozum uretsinler tamamdir... sonra n900 tekrar bassinlar muthis satar.... internet tablet olarak.... cunku n900 un gucu oyle boyle degil....

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
iyi olucak kesin..

NR6630

NR6630

Üye
:ehe:ehe:ehe tamam tamam çıkıcaksa sorun yok.. gene pr1.3 te olduğu gibi ilk ben yayınlarım size burda korkmayın :evet:

• Beğen
Tepkiler: dafmar
saruman_me

saruman_me

Üye
birileri geliyor diyor birileri tam aksini idaa ediyor dur bakalım hayırlısı:))

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
aramizda nokia da yada maemo ve meego sirketinde calisan olup olmadigini bilmedigimizden cikan her habere atliyoruz ne yapalim zaafimiz var:ehe

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee
Meego

Meego

Üye
pr 1.4 diye birşey göremedim linkte

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
hemşerim alt tarafta belge var ona bakıver

faruktml

faruktml

Üye
America da Yaşayan ve N900 Kullanıcısı Bir Arkadaşımdan aldığım habere göre 3g ile görüntülü görüşme yine olmayacakmış.

denizci535

denizci535

Üye
faruk yapma boyle saka!!!

--------------- Ekleme ---------------

faruk amricadaki duyumlarini soyle bir yaz neler duydun.

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
bi gelsin bakalim belki sonra gelistiriciler el atarlar olaya

tutas_tee

tutas_tee

Üye
bakalim bu telefona adm akilli degisimler getirseler cok iyi olucak cok guzel bir telefonama gelistirmeleri lazim yeterli destegi vermiyorlar bence...

faruktml

faruktml

Üye
Cihazın Telefon Özelliklerine Fazla Önem vermedikleri için sms olsun mms olsun arama çağrı aktarma vs. bu olaylara fazla önem vermiyorlarmış duyduğum kadarı ile daha çok tablet pc ye yakın işlerle uğraşıyorlarmış web browser gibi.

denizci535

denizci535

Üye
ya zaten herseyi yapiyor o zaman java ve adobe flash guncellemesi yapsinlar.... telefon eksiklikleri yokki... 3g de goruntulu gorusme koysunlar...

NR6630

NR6630

Üye
bikez daha yazmıştım gene söylüyorum bu telefona devasa değişiklik pr 1.2 ile gelmiştir arkadaşlar pr 1.1i kullananlar bilir ki yeni katılanlar zaten bilmiyolardır muhtemelen telefonları en aşağı pr2 yada 3 ile ellerine geçmiştir.. neyse ben diyorum ki gene 3 g ve adobe 10.2 gelmeyecektir üzülerek söylüyorum.. ayrıca ekliyorum 3G entegreseldir yazılımla olucak bişi değil bilginize (3g= tree genarations- açılım 3. nesil iletişim :ehe bunu bilen zaten çokturda sadece açmak istedim:naughty:. tekrar görüşmek dileğiyle acıktım yemek yemem lazım hemen eve gidip i akşamlar:oke:

denizci535

denizci535

Üye
on kamerayi niye koydular entre degilse.... ne ise yarar... bir anlat.....

faruktml

faruktml

Üye
Ön kamera ile skype den görüntülü görüşme yapılabiliyorsa kanımca yazılımla olacak bir şeydir bu ama meego da olmayacağını söyledi arkadaşım ama yine de ne olur bilemem bende onların yalancısıyım

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
2 den fazla 3g ile gorusme yapaniniz oldumu merak ediyorum. ben hollandada yasiyorum ailem sadece vodafone ilk 3g ye gectiginde 2 defa aradilar sonra aklimiza dahi gelmedi beles beles skype kullanmak varken.... olur yada olmaz acikcasi bence hic onemli degil.. flash olayini cozsunler batarya olayini halletsinler web olayi hizlandirilsin gerisi yalan

Üst Alt