Gelişmiş Pc Kapatıcı Programı v1

Sponsorlu Bağlantılar

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Gelişmiş Pc Kapatıcı Programı v1

Bu yazılım gelişmiş güç seçeneklerini barındırır. Yeni gelen windows platformları ile azalan hatta windows 8 de arayıpda bulamadığımız kapatma seçeneklerine istinaden hazırlanmış veya normal güç seçenekleri düzgün bir şekilde çalışmayan bilgisayarlar için birebirdir. Özellikleri program hem Masaüstü sağ menüsünde seçenekleri ekler hemde simge durumuna küçültüldüğünde çalışmaya devam eder ve bilgisayar güç kapatma seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Not: Kısayol sağ tıklayıp Özellikler den Uyumluluk sekmesin gelip yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyip kaydedin.

Kodlayan: Pesimist_61x

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: afatsumlug97, KAYIP-ADAM, Marco Laren ve 1 kişi daha

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Zamanında böyle bir program arıyordum, şuan ihtiyacım yok ama detaylı bir program ellerine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: PeSimiSt_61x
Rygebin

Rygebin

Üye
Windows 8.1 için ideal bir program olmuş ama windows 10 için çok gerekli mi bilemedim yine de teşekkürler.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
kralberk13

kralberk13

Üye
:tşk:

KAYIP-ADAM

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren
exp_l0it

exp_l0it

Üye
:tşk:
w10 için başlat menüsündeki listede buna benzer oynama yapacak bir şey bulursanız daha güzel olabilir :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Teşekkürler!

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim umarım işinize yarar. Özellikle Windows 10 da yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
kapatma zamanlama özelliği var mı?
yani ben youtube'a upload yaparken bazen geceye kadar sürüyor tahmini olarak 4.00 a kadar hatta gelecek günün sabahına kadar sürebiliyor
bende başında sürekli kalamayacağım için ve uyku modunu kapatmak zorunda olduğum için
ancak uyanınca kapatabiliyorum

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
yani ben youtube'a upload yaparken bazen geceye kadar sürüyor tahmini olarak 4.00 a kadar hatta gelecek günün sabahına kadar sürebiliyor
bende başında sürekli kalamayacağım için ve uyku modunu kapatmak zorunda olduğum için

Yok ama koyabilirim işten vakit bulursam.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
cmd kodu kullanabilirsin?
shutdown -s -t (süre)

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi

Özellik eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Takipçi Satın Al

Üst Alt