byibo
Üye
-
Konu Sahibi
-
PEki 820 nin kamera sorunu sizce donanımsal mı yazılımsal mı donanımsal sa bundan sonra hiç bir şey beklememek gerekir.
820'nin kamerası gelişmediği sürece benim için yapılan hiçbir şey bir gelişim olarak ifade edilemez. Benim 3.2 carl zeiss telefonum 820'den daha iyi fotoğraf ve video çekiyor.
PEki 820 nin kamera sorunu sizce donanımsal mı yazılımsal mı donanımsal sa bundan sonra hiç bir şey beklememek gerekir.
Bence o kadar da değil beeehhhhBence donanımsal değil tamamen yazılımsal. Dediğim gibi 3,2 Mp'li kameranın 8,7 Mp'li bir kameradan daha iyi görüntü sağlaması bundan başka birşeye delalet değildir.
Bence o kadar da değil beeehhhh
arkadaşım kıyaslama için başka bir şey çekebilirdin niye böyle değişik bir şey çekiyorsunbekleyin yapabilirsem şu an bir foto atcam
bekleyin yapabilirsem şu an bir foto atcam
Abisi 1020 varken en iyisi 920 demek ayıp olmuyor muEn iyisi lumia 920Fotoğraf konusunda.
Masaüstü sürümü geçen aylar da çıktıms koca bir şirkette bir sürü sistem geliştirip güncelleme yapıyor. Wp var normal Windows var Windows rt var hepsini ayrı ayrı güncelleme yapıyor. Google sadece android geliştiriyor sanırım. Masaüstü bir sürümü yok diye biliyorum. Birde android açık kaynak olduğundan çabuk gelişiyor ama stabilitesi az diyor kullananlar. Ben kullanmadım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?