Placebo-
Üye
S2'ye gelmeyecek büyük ihtimal
- - - Eklendi - - -
Htc One X'e yaptıkları portta üst bar 10 Sn'de filan iniyordu
S2'ye gelmeyecek büyük ihtimal
- - - Eklendi - - -
Htc One X'e yaptıkları portta üst bar 10 Sn'de filan iniyordu
Biliyordum böyle olacağını. En fazla 5-6 telefonda stabillik sağlar. Gerçi orjinal yazılım değil htx one x'te denedikleri.
- - - Eklendi - - -
Biliyordum böyle olacağını. En fazla 5-6 telefonda stabillik sağlar. Gerçi orjinal yazılım değil htx one x'te denedikleri.
En çok Nexus'a yaramış belli
Bizim telefonada yarasa bari
Hoş, zaten stabil telefon ama. :P
one x e htc bir güncelleme verecek ardından tegra için bir kernel gelecek yanılmıyorsam siz o zaman görün one x i nasıl süpürüyor nexus la s3 ü
Xperia S ' e verilmez bence
- - - Eklendi - - -
Keşke be abiOne X harika bişey Sadece biraz performansı tuzsuz
Bizim telefonada yarasa bari
Hoş, zaten stabil telefon ama. :P
şimdi asıl soru şu bu jelly bean n9 da çalıştırılabilecekmi
Değişiyor abicim o,ilk güncellemeyle baya iyileşmeler var dün yine teknosaya gidip inceledim şuanlık iyi durumda,n9 da kurcalıyıcaktım ama şarjı yoktu
- - - Eklendi - - -
Ezgi sony nin çok model üretmesi burda sıkıntı işte bir çok xperia jb almaz hepsine uyarlamaları çok zaman ve çok masraf demek.
Xperia S ' e verilmez bence
- - - Eklendi - - -
Keşke be abiOne X harika bişey Sadece biraz performansı tuzsuz
ohhoy bide ona bug fixler falan işler çok uzayacak o zaman çalıştırılan ics de bile daha ne kamera çalışıyor ne de arama özelliği :S
olabilir
Değişiyor abicim o,ilk güncellemeyle baya iyileşmeler var dün yine teknosaya gidip inceledim şuanlık iyi durumda,n9 da kurcalıyıcaktım ama şarjı yoktu
- - - Eklendi - - -
Ezgi sony nin çok model üretmesi burda sıkıntı işte bir çok xperia jb almaz hepsine uyarlamaları çok zaman ve çok masraf demek.
Zaten HTC one x alacağım jb gelmezse. Ordanda Xperia Mint'e geçeceğim. Mint devrim olacak gibi. Adreno 320, ve s4 plus iyi iş çıkaracak gibi.
Zaten HTC one x alacağım jb gelmezse. Ordanda Xperia Mint'e geçeceğim. Mint devrim olacak gibi. Adreno 320, ve s4 plus iyi iş çıkaracak gibi.
Bence adreno 320 ile gelmez o cihaz gelse de 2000 tl den fazla olur fiyatı ben sony den tv ps psp ve sinema sistemi aldım alayından memnunum ama telefon almam. Htc nin hatalarını yapıyor sürekli ama sürekli telefon çıkarıyor bu sefer eski cihaza hem destek veremiyor hem de ikinci el fiyatı yerlerde oluyor ve Nokia nın hatasını da yapıyor daha yeni amiral gemisi üretmişken bir diğerini sızdırıyor bu da müşteriyi tedirgin ediyor,sony az ve öz üretirse başarılı olabilir ama böyle giderse işi zor.
Bu nexus pek tutmadı nedense
Haklısın bu konuda. Neyse en azından diğer sektörlerde başarılı olduğu için kolay kolay batmayacak bir firma. Konuyu dağıtmayalım.
GPU'su ekran çözünürlüğüne göre çok güçsüz.
şimdi öğrenmiş olduk Hünkarım,bu jb nexus a gelir galaxys2 ye gelmezse tamamen samsungun ohneliği
Aynen.Ohne Samsung.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?