gelen tüm aramaları engelleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

xerib47

Üye
    Konu Sahibi
gelen tüm aramaları engelleme yardım
gelen tüm aramaları engellemek istiyorum, yani karşı tarafa ulaşılamıyor bilgisi verilecek.
ancak anında bana sms ile arayan kişi bildirilecek.
turkcell de varmı acaba bu.

marist

marist

Üye
Sms oLayı oLmaz ßence Ama Aşağıdaki Verdiğim Kod İşinize YarayaßiLir.

*21*0532# ßunu yaparsan tüm hatLar (turkcell, vodafone, avea, ev, iş, vs..). seni aradığı zaman "yanLış numara çevirdiniz" uyarısı alır.

Iptal etmek için #002# arama tuşuna basarak iptal edebilirsin.

kalpsız

Üye
Tek numaraı engelleme imkanımz war mı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ayarlar bölümünden arama yapma- arama engelleme- gelen aramalar- etkinleştir - şifre 1111

---------- Eklendi @ 16:54:19 ---------- Yazıldı @ 16:43:33 ----------

Tek numaraı engelleme imkanımz war mı

tek numara için *21*numara#

marist

marist

Üye
ayarlar bölümünden arama yapma- arama engelleme- gelen aramalar- etkinleştir - şifre 1111

---------- Eklendi @ 16:54:19 ---------- Yazıldı @ 16:43:33 ----------

tek numara için *21*numara#

Verdiğin kod yanLış. Yazdığın qibi yaparsa tüm aramaLarını sözde engelleyeceği numaraya aktarır. Yani verdiğin şifre arama aktarma şifresi :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
olabilir *21* diyorsun heralde doğrusunu yazsaydın keske

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Tek bir numara engellemek gibi bir şey hiç bir operatörde yoktur.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bahsettiğiniz program aslında tam anlamında bir engelleme sağlamaz. Şöyle ki programın yaptığı tek şey karalisteye eklediğiniz numara/numaralar 'dan arandığınızda sizin yerinize meşgule atıp size cevapsız çağrı diye göstermemesidir. Yani karşı taraf çok kısada olsa telefonun çaldığını farkeder ardından otomatik meşgule düşer.

yutkun

yutkun

Üye
**21*75430000 ve kare deyip yesliyorsun seni arayanlara kapalı diyor şebeke sana anında mesaj geliyor turcell de işi yarar mi bilmiyorum bi dene istersen

Malamadrı

Malamadrı

Üye
**21*75430000 ve kare deyip yesliyorsun seni arayanlara kapalı diyor şebeke sana anında mesaj geliyor turcell de işi yarar mi bilmiyorum bi dene istersen

Dostum o öyle değil turkcell de *21*0532# arayanlar yanlış numara diye ses duyar

---------- Eklendi @ 20:23:32 ---------- Yazıldı @ 20:22:31 ----------

bu şekil yap konuyu açan arkadaşım

Üst Alt