Gelen mesajlarda kelimeler boşluklu geliyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dr.arrican

Üye
    Konu Sahibi
Gelen mesajlarda kelimeler boşluklu geliyor :(
S.a. Arkadaşlar. 6230i telefonum var ve buna gelen mesajlarda kelimeler boşluklu geliyor.
örnek bir mesaj "A sk im her seyi anlad im da cocu ga getirdi gin seyi mi yiyorsun?"

telefonun yazılımından oldugunu düşünüyordum hatta telefoncuya gittim o da ondandır dedi.bu gün yazılım attırdım v3.89 yüklemiş.önceki versiyon 3.30 idi... ama herhangi bir düzelme yok... Başka nereden kaynaklanıyor olabilir ki ?

Lacrymosa

Üye
Türkçe karakter sorununa benziyor. Herkesten gelen mesajlar böyle oluyorsa sorun sizle alakalıdır. Başka numaradan gelen mesajlar düzgün ise sorun size bu mesajları gönderenin telefonundadır.

dr.arrican

Üye
    Konu Sahibi
Herkesten gelen mesajlar değil ama farklı kişilerden gelen mesajlarda da karşılaştım...Telefonumda karakter desteği diye bir opsiyon göremedim (oluyor ya tam-indigenmiş diye). acaba benim göremediğim biryerlerde var mı bu seçenek ???

Ayrıca bu sorun kartımı bu telefona takınca ortaya çıkıyor.Kart diğer telefonda iken aynı mesaj normal görünüyor...

Lacrymosa

Üye
Telefonda bir pürüzülük var demek ki. Tam destek seçeneğini seçmeyi deneyin.

dr.arrican

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda bir pürüzülük var demek ki. Tam destek seçeneğini seçmeyi deneyin.
Arkadaşım güzel diyorsun da telefonda indirgenmiş ya da tam olarak seçebileceğim bir yer yok :(

dr.arrican

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunum devam ediyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt