Gelecekten Gelen (Tehlikeli) Mesajlara Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MKB1907

MKB1907

Üye
    Konu Sahibi
Gelecekten Gelen (Tehlikeli) Mesajlara Dikkat
Arkadaşlar bana 1 hafta önce bir mesaj geldi;bu mesajın göndereni yazmadığı gibi mesaj içeriğide çeşitli sembol ve garip şekillerden oluşuyor.Hatta gönderilme tarihide 2093 yılının ocağı.Saçma bi mesaj diye sildim.Bunu bizim arkadaşlara anlatacaktımki bu mesajların onlarada geldiğini öğrendim.Bu seferkiler 2090 ve 2092 yıllarından.Tabi onlar silmemiş bu mesajları(Daha sonradan öğrendim).Aradan birkaç gün geçtikten sonra o arkadaşların telefonları arızalandı.Bende bunun bu mesajlardan kaynaklandığını düşünüyorum.Aman arkadaşlar siz siz olun öyle bi mesaj gelirse hemen silin. Ne olur ne olmaz diye söyleyeyim dedim.

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye
mesajlardan bozulur mu ki

ilo53

ilo53

Üye
bıraz sacma gıbı ama mesajda vurus olabılır telefona zarar verebılır.

sweety_boy_43

Üye
mesaj bılgılerındemı mesaj tarıhı yazıyordu. yoksa mesajın ıcerıgındemı tarıh yazıyordu .mesaj yazan kısı mesajın ıcıne tarıhı 2090 yazar gonderır ancak mesajın gelıs tarıhını operator belırler.ve mesajın gelıs tarıhınde 2090 yazmaz..
hıcbır mesaj da virüs tasımaz.sadece resimli (mms) mesajlarda virüs olabılır...

MKB1907

MKB1907

Üye
    Konu Sahibi
Yok mesajın içinde değil ;telefonun özelliği olarak tarihi altta yazıyor.Aslında bu virüs işi banada saçma gelmişti ama olaylar başka neyle açıklanabilirki.Hemde birkaç kişinin telefonu aynı şekilde bozulunca.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Uyarın için sağol.

arslansem

arslansem

Üye
Çok ilginç :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...