Gelecekten Gelen adam John Titor-2036 yılından.

Sponsorlu Bağlantılar

vaterfa

vaterfa

Üye
basligi gorunce steins gate animesinin konusu sandim ama gervek mevzuymus ibm cern felan. bu arada bu konuya meraki olanlarim ve birazda ucuk fikirler duymak isteyenlerin steins gate animesini izlemelerini tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: John Titor

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Hep Amerikanın oyunları bunlar

• Beğen
Tepkiler: Serhan
esokmen

esokmen

Üye
Gelecekteki adamlar gecmise yeniden birini gonderemiyorlwr mi ? Gercekten cok sacma

John Titor

Üye
10 yil sonra tekrar yasadiginiz beta paralellerine donmek guzel.Gelecek her gecen saniye degisiyor.Cern ve Hukumet el ele vererek ibm 5100 un hic icat edilmedigi bir dunya icin calisiyorlar.Eger basarirlarsa 2015 yilinda 3. Dunya savasi gerceklesmeyecek

vaterfa

vaterfa

Üye
makise kurisu yu kurtar da steins gate dunya cizgisine gecelim, divergence miz 3 4 5 olsun

John Titor

Üye
Demis ki zaman makinesi olsa gelecektekiler bizi istila ederdi.Sana bir soru soracagim.Eger zamanda yolculuk yapsan gecmise gidip babani oldurur muydun ?.Eger sizi oldurursek biz de olmayacagiz.Ayrica neden su ana kadar gelecekten gelen birini gormediniz biliyo musunuz.Cunku onlar size gozukmedi.Eger gozukselerdi zaman paradoksuna dusecektiniz.Bunun olmasi varliginizin her dunya cizgisinden silinmesi demektir...

mürteza16

mürteza16

Üye
ibm 5100

@bluesky@

@bluesky@

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
TheRkuT

TheRkuT

Üye
Bu kadar kirli bilgi ve düşünmeden herşeye inananlar ile ülke gelişecek diye daha çok bekleriz

• Beğen
Tepkiler: murat3702

John Titor

Üye
Insanlara inanmamak la cok haklisiniz.ki boyle olmasi gayet dogal.Ama 2015 de cikacak nukleer savasin sonucunda insanlik sonlanma esigine gelecek.Bunun onune gecebilecegimi sanmiyorum.Ama duyarli olmalisiniz

victorysan

victorysan

Üye
madem gelmis kendinin gencligi nerdeymis insanlari onunla tanistirsa olmazmi

çaminci

çaminci

Üye
john titor bu sene kim şampiyon olur reyiz?

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
victorysan

victorysan

Üye
madem john titor gelecekten geldi bizde gorduk veyahut resimdeki adamlar gordu niye dunyadan silinmedik

esokmen

esokmen

Üye
@johntitor nickli arkadas kafan guzel miş

John Titor

Üye
Silinmediniz cunku gecmiste ben amerika icin calisan bi askerdim.kendime gozukmemem yeterli.size gozukmem bir sorun yaratmaz.ayrica turkce dili cok karisik.2036 yilinda en guclu 10 ulke arasina giriyor turkiye.cunku dunya savasina katilmayan az sayidaki ulkeler arasinda bulunuyor

@bluesky@

@bluesky@

Üye
Silinmediniz cunku gecmiste ben amerika icin calisan bi askerdim.kendime gozukmemem yeterli.size gozukmem bir sorun yaratmaz.ayrica turkce dili cok karisik.2036 yilinda en guclu 10 ulke arasina giriyor turkiye.cunku dunya savasina katilmayan az sayidaki ulkeler arasinda bulunuyor
Peki john titor beyfendi türkiye 3. dünya savaşında zarar görecekmi

heathrow

heathrow

Üye
Aslında yöneticiler bu arkadaşın bilgisayarına girip doğruyu söyleyip söylemediğini tespit edebilirler :D

Üst Alt