BendeEspri yapıyorum![]()
O sandalye var sende aksini kanıtla bakiyimBuda biseymi bn de geçmişten geldim beyler bana bu sandalyenin olmadığını kanıtlayin
Hangi sandalye?Bende
O sandalye var sende aksini kanıtla bakiyim
Ayrica ben telefonumdan baglaniyorum.Tabiki Turkiye 3.dunya savasinda zarar gorecek.Sanslisiniz ki nukleer bombalarin hedefi olmuyorsunuz.Bu arada ilk hidrojen bombasi 3.dunya savasinda rusya ya karsi kullanilacak...Bu hafta sayısal lotoda çıkacak sayıları PM gönderebilir misin?Lhoran H2070 Var bende 2032 yapimli.Veri tabanina ulasmak icin hic birinizin pc sinin gucu yetmezAyrica ben telefonumdan baglaniyorum.Tabiki Turkiye 3.dunya savasinda zarar gorecek.Sanslisiniz ki nukleer bombalarin hedefi olmuyorsunuz.Bu arada ilk hidrojen bombasi 3.dunya savasinda rusya ya karsi kullanilacak...

Bu hafta sayısal lotoda çıkacak sayıları PM gönderebilir misin?![]()

sonuc olarak ustunden yillar gecti.Ayrica ben 2011 de dogdum ve 2020 ye kadar yasanan herseyi hukumet askerleri oldugum icin bana anlatti.2036 Da henuz gelecege giden askerlerden haber alinamadi.Muhtemelen gelecektekiler onlarin zaman yolcusu oldugunu farkedip onlari esir almislardir ama siz gecmisdekiler anlamiyosunuz o yuzden gorevimi surduruyorum.Bu arada bana ibm 5100 bagislayacak var mi
yillardir saglam calisan bir tane bulamadimBilgilendirmeye devam.Gelecekte herkes fast food ile besleniyor.Tarihsel ve Kulturel zenginlikler yavas yavas yerini teknolojiye birakiyor.Nathan Mayers Lhoran markasini kuruyor(benim pc ile ayni marka) Ucan arabalar (Underair Cars) yaygin hale geliyor.Yeni uretilen bir uzay mekigi(CERN ve NASA ortaklasmasi) saatte 80.000 km/h hiza ulasarak gelmis gecmis en hizli cihaz olarak adlandiriliyo.Daha cok degisim var ama cogunu kamuoyuna duyuramam cunku bu felaketle sonuclanir.Ayrica bilmenizi isterim Turkce dilini ogrenmek pek kolay olmadi
en kolayi ingilizceydiBravoHerseyi hatirlamiyorumsonuc olarak ustunden yillar gecti.Ayrica ben 2011 de dogdum ve 2020 ye kadar yasanan herseyi hukumet askerleri oldugum icin bana anlatti.2036 Da henuz gelecege giden askerlerden haber alinamadi.Muhtemelen gelecektekiler onlarin zaman yolcusu oldugunu farkedip onlari esir almislardir ama siz gecmisdekiler anlamiyosunuz o yuzden gorevimi surduruyorum.Bu arada bana ibm 5100 bagislayacak var mi
yillardir saglam calisan bir tane bulamadimBilgilendirmeye devam.Gelecekte herkes fast food ile besleniyor.Tarihsel ve Kulturel zenginlikler yavas yavas yerini teknolojiye birakiyor.Nathan Mayers Lhoran markasini kuruyor(benim pc ile ayni marka) Ucan arabalar (Underair Cars) yaygin hale geliyor.Yeni uretilen bir uzay mekigi(CERN ve NASA ortaklasmasi) saatte 80.000 km/h hiza ulasarak gelmis gecmis en hizli cihaz olarak adlandiriliyo.Daha cok degisim var ama cogunu kamuoyuna duyuramam cunku bu felaketle sonuclanir.Ayrica bilmenizi isterim Turkce dilini ogrenmek pek kolay olmadi
en kolayi ingilizceydi
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
sizden o kadar da farksiz sayilmayiz.isik hizina yaklasamadik bile.en buyuk fark olarak yeni bir element bulundu.bu element 80.000 km/h hiza ulasan uzay mekigi yapmamizi sagladi.henuz isik hizina cok var ama gunumuz de o kadar cok bilim adami var ki her gun yeni birsey bulunuyo denebilir 
Değiştirdiğin olaylara bir örnek verebilir misin?Haklisin dostum fakat seneye dunya savasi olacak.gelecekten gecmise seyahat eden tum yolcularin tek bir amaci vardi.3.dunya savasini engellemek.cunku bu savas 1000 yillik bi gerilemeye esdeger hasar yaratiyor.Geldigimden beri sayisiz olayi degistirdim ama 3.dunya savasini degistirmek cok zor.umarim duzeltilebilir yoksa sonuclari cok kotu olacak