Gelecekten Gelen adam John Titor-2036 yılından.

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Buda biseymi bn de geçmişten geldim beyler bana bu sandalyenin olmadığını kanıtlayin

• Beğen
Tepkiler: victorysan

John Titor

Üye
Lhoran H2070 Var bende 2032 yapimli.Veri tabanina ulasmak icin hic birinizin pc sinin gucu yetmez :) Ayrica ben telefonumdan baglaniyorum.Tabiki Turkiye 3.dunya savasinda zarar gorecek.Sanslisiniz ki nukleer bombalarin hedefi olmuyorsunuz.Bu arada ilk hidrojen bombasi 3.dunya savasinda rusya ya karsi kullanilacak...

heathrow

heathrow

Üye
Lhoran H2070 Var bende 2032 yapimli.Veri tabanina ulasmak icin hic birinizin pc sinin gucu yetmez :) Ayrica ben telefonumdan baglaniyorum.Tabiki Turkiye 3.dunya savasinda zarar gorecek.Sanslisiniz ki nukleer bombalarin hedefi olmuyorsunuz.Bu arada ilk hidrojen bombasi 3.dunya savasinda rusya ya karsi kullanilacak...
Bu hafta sayısal lotoda çıkacak sayıları PM gönderebilir misin? :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

John Titor

Üye
Herseyi hatirlamiyorum :) sonuc olarak ustunden yillar gecti.Ayrica ben 2011 de dogdum ve 2020 ye kadar yasanan herseyi hukumet askerleri oldugum icin bana anlatti.2036 Da henuz gelecege giden askerlerden haber alinamadi.Muhtemelen gelecektekiler onlarin zaman yolcusu oldugunu farkedip onlari esir almislardir ama siz gecmisdekiler anlamiyosunuz o yuzden gorevimi surduruyorum.Bu arada bana ibm 5100 bagislayacak var mi :) yillardir saglam calisan bir tane bulamadimBilgilendirmeye devam.Gelecekte herkes fast food ile besleniyor.Tarihsel ve Kulturel zenginlikler yavas yavas yerini teknolojiye birakiyor.Nathan Mayers Lhoran markasini kuruyor(benim pc ile ayni marka) Ucan arabalar (Underair Cars) yaygin hale geliyor.Yeni uretilen bir uzay mekigi(CERN ve NASA ortaklasmasi) saatte 80.000 km/h hiza ulasarak gelmis gecmis en hizli cihaz olarak adlandiriliyo.Daha cok degisim var ama cogunu kamuoyuna duyuramam cunku bu felaketle sonuclanir.Ayrica bilmenizi isterim Turkce dilini ogrenmek pek kolay olmadi :) en kolayi ingilizceydi

esokmen

esokmen

Üye
Herseyi hatirlamiyorum :) sonuc olarak ustunden yillar gecti.Ayrica ben 2011 de dogdum ve 2020 ye kadar yasanan herseyi hukumet askerleri oldugum icin bana anlatti.2036 Da henuz gelecege giden askerlerden haber alinamadi.Muhtemelen gelecektekiler onlarin zaman yolcusu oldugunu farkedip onlari esir almislardir ama siz gecmisdekiler anlamiyosunuz o yuzden gorevimi surduruyorum.Bu arada bana ibm 5100 bagislayacak var mi :) yillardir saglam calisan bir tane bulamadimBilgilendirmeye devam.Gelecekte herkes fast food ile besleniyor.Tarihsel ve Kulturel zenginlikler yavas yavas yerini teknolojiye birakiyor.Nathan Mayers Lhoran markasini kuruyor(benim pc ile ayni marka) Ucan arabalar (Underair Cars) yaygin hale geliyor.Yeni uretilen bir uzay mekigi(CERN ve NASA ortaklasmasi) saatte 80.000 km/h hiza ulasarak gelmis gecmis en hizli cihaz olarak adlandiriliyo.Daha cok degisim var ama cogunu kamuoyuna duyuramam cunku bu felaketle sonuclanir.Ayrica bilmenizi isterim Turkce dilini ogrenmek pek kolay olmadi :) en kolayi ingilizceydi
Bravo :D[emoji1] [emoji1] [emoji1]

mürteza16

mürteza16

Üye
Peki @John Titor bey madem gelecekten geldin. Niye zaman makinesi getirmedin? Bende ibm 5100 var (Dedemden kalma) Bunu sana versem nasil gelecege gotureceksin? Gelecege giderken benide yaninda goturecek misin? Gelecekten bir resim gönderebilir misin? Bu haftaki maci kim kazanir? Kafamda deli sorular... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: çaminci ve @bluesky@
heathrow

heathrow

Üye
türkçe'yi zor öğrendiğini söylemişsin. gelecekte bir fitil ile bu işi hallediyor olmaları lazım :ehe

John Titor

Üye
Ben 2036 dan geldim 3400 lerden degil :) sizden o kadar da farksiz sayilmayiz.isik hizina yaklasamadik bile.en buyuk fark olarak yeni bir element bulundu.bu element 80.000 km/h hiza ulasan uzay mekigi yapmamizi sagladi.henuz isik hizina cok var ama gunumuz de o kadar cok bilim adami var ki her gun yeni birsey bulunuyo denebilir :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Sorularima cevap verebilir misin?!? :allalla:

John Titor

Üye
Seni tabiki gelecege goturemem zamam paradoksuna yol acarsin ve bunu kamuoyuna duyurursun.gelecekten resim gondermem mumkun degil.zamam bukulmesi dolayisiyla gelecekten veri aktarimi yapilamiyor.gelecekte ona da bir cozum buluruz.O ibm 5100 u 50.000 $ a alirimGelecege nasil goturecegimi soyleyemem.Bunu yapmam parcacik fizikcilerin dunyaya meydana okumasina sebep olur

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Demek ki benden de hayalperesti varmış hayran kaldım gerçekten :kıskıs:

John Titor

Üye
Boyle diyorsunuz ama gercekleri bir bilseniz :).hukumet bana izin vermedi anlatmam icin.yoksa sizi buna inandirabilirdim.Bu arada ilk sayfadaki o resim dogru ama ordaki kisi ben degilim ya photoshop yada bir baskasi.benim belirdigim bir fotograf yok en azindan biri beni kamerayla izlemiyosa :)

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Zamana bırakalım ne de olsa elbet doğruyu göreceğiz.

John Titor

Üye
Haklisin dostum fakat seneye dunya savasi olacak.gelecekten gecmise seyahat eden tum yolcularin tek bir amaci vardi.3.dunya savasini engellemek.cunku bu savas 1000 yillik bi gerilemeye esdeger hasar yaratiyor.Geldigimden beri sayisiz olayi degistirdim ama 3.dunya savasini degistirmek cok zor.umarim duzeltilebilir yoksa sonuclari cok kotu olacak

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Konu güzelmiş, beyin fırtınasına devam. :konus:

heathrow

heathrow

Üye
Haklisin dostum fakat seneye dunya savasi olacak.gelecekten gecmise seyahat eden tum yolcularin tek bir amaci vardi.3.dunya savasini engellemek.cunku bu savas 1000 yillik bi gerilemeye esdeger hasar yaratiyor.Geldigimden beri sayisiz olayi degistirdim ama 3.dunya savasini degistirmek cok zor.umarim duzeltilebilir yoksa sonuclari cok kotu olacak
Değiştirdiğin olaylara bir örnek verebilir misin?

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye

Tek sen misin, yoksa başkaları da var mı?

Tahminlerinden bazılarının (2004 olimpiyatları vs.) tutmamasının gerçek nedeni ''zaman kırılmasına'' sebep olmandı değil mi ? Peki bu müdahaleyi kasıtlı olarak mı gerçekleştirdin yoksa istenmeyen bir sonuç muydu ?

Üst Alt