mürteza16
Üye
Deneyin de gorun.benim icin ozel yaptirilmis bir bilgisayar.gelecekteki teknoloji lazim.anonymous adli hacker grubunuz bile kiramaz .dogruyu soyleyip soylemedigimi er veya gec kendiniz anliyacaksiniz zaten.tabi siz anliyana kadar insanliga ve dunyaya ne olur bilemem
Merakla bekliyoruz ama erken gelmesine gerek yok nasılsa o gün geldiğinde direk gerekeni yapıyoruz.Ip mi.ip adresi olmayan cihaz teknolojisi sizde henuz yok dimi
ben de aynı talepte bulunmuştumBu hafta sayısal lotoda çıkacak sayıları PM gönderebilir misin?
bu gizli bir proje değil mi? sadece seni yolladılar geçmişe. öyle demiştin. işte şimdi faka bastınOldu baska.cocuk oyuncagi degil bu insanlarin %99.80 i nin agzi acik dinledigi bi konu zamanda yolculuk
Tabi gelecekte o kadar da tuhaf gelmiyo.soyle dusunun.1850 li yillarda elinizde iphone olursa herkesin agzi acik kalir degil mi
zaman makinesi de size su an oyle geliyo.bi 20-25 yil sonra o kadar da anormal gelmeyecektir
niye sinirlendin?O kadar gizli olsa forumlara girer insanlarla konusmazdim herhalde.tabiki herseyi anlaticak halim de yok onceki mesajlarimdan bunu anlamis olman gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?