Öneri Geleceğin Cebini Siz Şekillendirin!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Geleceğin Cebini Siz Şekillendirin!!!
Merhaba arkadaşlar, gün olmasınki yeni bir cep çıkmasın(özelikle samsung :))yeni özellikler çıkmasın onları gordugumuzde vay diye ağzımız açık kalmasın nette binlerce konsept video tasarım bulunmakta bunlardan birçok fikir ediniyoruz hayal gücümüzü bunlarla sınırlı tutmamalıyız bence herkesin aklında elbet bir tasarım fikir vardır benim istediğim bu fikirlerinizi bu konuya yansitmak, olurki bu fikirlerimizden etkilenen olur ve ilerde bu fikirlerden yararlanır hadi paylaşalım:):) :) :)

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
benim hayalimde tamamiyle ekran olan ve şeffaf olan bi telefon var

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Abi ben bu blu life play in mavisinin tasarımı na asik oldum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Note 2 mi bu mu yani ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Full ekran olacak, çıkıntı felan yok. 3ghz 8 çekirdek ama Windows Phone olacak. Android olsa bile kasar :D 4 gb ram, 41mp yeter. Ve 4000 mAh batarya :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
fk555897

fk555897

Üye
Beats Audio ses kalitesi, Xperia Z'nin tasarımı (kenarlarında boşluk az olacak), 5.5" IPS ekran (Fu-ll HD), Lumia 1020'nin kamerası. Bir de iOS gibi hızlı bir işletim sistemi olursa güzel olur.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arti bir de minisi olsun ki herkes buyuk telefon sevmez yani

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Mesela ben en fazla tas catlasin 4.7 inc olur ama bugun teyEmin kizi galaxy grand almis o kadar da buyuk durmadi aslin da en iyisi biz onu 5.0 yapalım

Neagf

Üye
Şarj problemi olmasin yeter :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Mesela s4 olsa üstelik bunun çerçevesi kalin di s4 daha ince g2 ondan da ince olduğunu goz onune alirsak 5.2 de olur galiba note 3 e kadar gidecem :)İyiki mini telefon seviyorum yoksa yanimda bi mac pro kullanirdim herhalde :)

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Bence zaten ekran artık 4.7' den başlamalı, donanım süper olmalı, şu lazer klavye ve projektör olsa bide hologramsı şeyler olsa tadından yenmez.......

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
fıyatı da yasatmaz :D

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Şu sürekli konusu açılan youtubedeki iphone 6 bu yazdıklarımıza çok güzel örnek e tabi birde fiyatıda hayal olur sanırım:) :)

LimePie

LimePie

Üye
full hd super amoled plus ekran 4 çekirdek 4 gb ram android 5.0 beats audio ses 20 mp kamera yeter heralde :D birde 5000mah batarya 5.3 inç ekran

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Merhaba arkadaşlar, gün olmasınki yeni bir cep çıkmasın(özelikle samsung :))yeni özellikler çıkmasın onları gordugumuzde vay diye ağzımız açık kalmasın nette binlerce konsept video tasarım bulunmakta bunlardan birçok fikir ediniyoruz hayal gücümüzü bunlarla sınırlı tutmamalıyız bence herkesin aklında elbet bir tasarım fikir vardır benim istediğim bu fikirlerinizi bu konuya yansitmak, olurki bu fikirlerimizden etkilenen olur ve ilerde bu fikirlerden yararlanır hadi paylaşalım:):) :) :)

Sen telefon yapmıyor muydun ya biz hala ss bekliyoz senden?

• Beğen
Tepkiler: Neagf
Joker.

Joker.

Üye
Şeffaf olucak lakin iPhone gibi bir tuş olucak (dokunmatik tabi :D) Sade ancak her şey bi arada bulunacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt