Günaydın herkeze :)
AHMED... Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sanada Genişletmek için tıkla ... sen daha yatmadin mi yeni mi kalktın :-)
AHMED... Üye :-) bencede ----------Eklendi @ 06:11:20 ---------- Yazıldı @ 06:10:32 ---------- evde olsam bi yatarım
:-) bencede ----------Eklendi @ 06:11:20 ---------- Yazıldı @ 06:10:32 ---------- evde olsam bi yatarım
Hasan Üye Konu Sahibi akşam açsam hiçkimse cevap vermez sabağın köründe açıyorum cevaplar çok oluyo Neyse ben uyuyorum Kalkınca bi sürü azar işitcem kesin
akşam açsam hiçkimse cevap vermez sabağın köründe açıyorum cevaplar çok oluyo Neyse ben uyuyorum Kalkınca bi sürü azar işitcem kesin
AHMED... Üye cep telefonundan girile bilecek en güzel sitelerden biri maxicep , takılmaya devam ----------Eklendi @ 06:14:28 ---------- Yazıldı @ 06:13:39 ---------- iyi uykular :-) uyu dinlen
cep telefonundan girile bilecek en güzel sitelerden biri maxicep , takılmaya devam ----------Eklendi @ 06:14:28 ---------- Yazıldı @ 06:13:39 ---------- iyi uykular :-) uyu dinlen
L-LumieRe Üye gunaydın gencler... Adaş vallahı son mesaj sankı metinin olmuş. Sen bıraz kural ıhlalı yapmıssın