Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
işte sonra gidiyoz çiziyoz bakıyoz bu işte para yok ama güzel eğlenceli falan sonra siyasi içerikli esprilerimiz yüzünden bize atayist deniyor ofisimizi yakıyorlar 2 sene sonra çok değerleniyoruz falan filan
işte sonra gidiyoz çiziyoz bakıyoz bu işte para yok ama güzel eğlenceli falan sonra siyasi içerikli esprilerimiz yüzünden bize atayist deniyor ofisimizi yakıyorlar 2 sene sonra çok değerleniyoruz falan filan
umarım öyle olur
Harbiden oğlum insan der ki işte çizimlerimiz beğeniliyo dergiye giriyoz birlikte sabahlıyoz falan filan
umarım öyle olurama hayal ettiğim şeyler hiç olmadığı için hayal etmek istemiyorum
Hayaller her zaman gerceklesmek zorunda degildir bir hayalim var gerceklesmeyecek biliyorum ama hayali guzel fakat hayalin ayni zamanda hedefin olmussa onu gerceklestirmeni kimse engelleyemez ben kafama koydum haci seneye İstanbul'u kazanmaya bakicam sende bence bunu hedefin haline getir
Hayaller her zaman gerceklesmek zorunda degildir bir hayalim var gerceklesmeyecek biliyorum ama hayali guzel fakat hayalin ayni zamanda hedefin olmussa onu gerceklestirmeni kimse engelleyemez ben kafama koydum haci seneye İstanbul'u kazanmaya bakicam sende bence bunu hedefin haline getir
benim 2 sene varhedefim şu anda sadece işi öğrenmek gerisi zaten zamanla olabilir
ben pek karikatür çizmiyorum bu aralar sadece çizgi çalışıp gördüklerimi gördüğüm şekilde çizmeye çalıreröreöröeör
tamam işte yaklaşık 2 sene sonra gidecezben de hemen olsun çabuk olsun şimdi anında demiyorum da yine de işi çobuk öğreneyim yeter şimdilik tek sıkıntım bazen espri bulmak çok zor oluyo bir de tarama ucunu pek iyi kullanamıyorum bir de bazen manyak bir espri geliyo çizilcek ama çizemeyeceğim bir şey oluyo ne halt yicem diye düşünüyorum
ben pek karikatür çizmiyorum bu aralar sadece çizgi çalışıp gördüklerimi gördüğüm şekilde çizmeye çalıreröreöröeör
arada exlibris falan yapıyorum senin dediğin gibi şeyler çıkıyor ortaya
ya bende çok sık çizmiyorum esprisi olan karikatür yani ayda 1 falan onun dışında kedi kaöpek masa kuş insan falan filan bak bir de şeyi çizmeyi seviyorum sende yapmalısın bence çizgiyi geliştirmeye yararlı olur bir adam yatarken diğeri onun ağzına ayağını sokuyo aa bir bakıyosun o ayağını sokan adamın kafası kafa değil bir insan poposu falan öyle gidiyo işte
arada exlibris falan yapıyorum senin dediğin gibi şeyler çıkıyor ortaya
tarama ucu kullanabiliyon mu? İzmirde satan yer var mı biliyo musun? benim aldığım bir yer vardı kapandı
tarama ucu nedir bilmiyorumnormal kalemle çiziyore sonra gölge atıyoreee
tarama ucu nedir bilmiyorumnormal kalemle çiziyore sonra gölge atıyoreee
Aha da bu tarama ucu
karakalemim iyidir benimbunlar saçmalık
Hadi lenben de bir ara karakaleme merak sarmıştım
Mayıs 2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?