DiaBLoS Admin Konu Sahibi He yatıyorum evet evet ... Askerlik bitsin , kış uykusuna yatacağım 2-3 gün ...
BL@DE02 Üye ali abi bu arada birşey farkettim hergün ayrı biryerdesin birgün bolu birgün çorum diyarbakır erzurum ne iş
ali abi bu arada birşey farkettim hergün ayrı biryerdesin birgün bolu birgün çorum diyarbakır erzurum ne iş
ChavRash Emekli Yönetici Gardaş şimdi senin şafak 13. Senin adına seviniyorum buna ama, sen geldiğinde ramazana girmiş olacağız. İçmez bizim cemaat. Nasıl kutlamalı bunu?
Gardaş şimdi senin şafak 13. Senin adına seviniyorum buna ama, sen geldiğinde ramazana girmiş olacağız. İçmez bizim cemaat. Nasıl kutlamalı bunu?
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Xilence' Alıntı: Ooooooo Hayırlı Teskereler Ali abi, Merak etme Sayılı Gün Çabuk Geçer Genişletmek için tıkla ... Çok çabuk geçiyor . Gel bir de bana sor . blade02iki' Alıntı: ali abi bu arada birşey farkettim hergün ayrı biryerdesin birgün bolu birgün çorum diyarbakır erzurum ne iş Genişletmek için tıkla ... Kardeşim , askeriye de plakalara düştüğün zaman , hergün bir il de oluyorsun dolayısıyla ... Elektr0' Alıntı: Hayırlı keskereler abi sag salim gelirsin inş... Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardeşim ... ChavRash' Alıntı: Gardaş şimdi senin şafak 13. Senin adına seviniyorum buna ama, sen geldiğinde ramazana girmiş olacağız. İçmez bizim cemaat. Nasıl kutlamalı bunu? Genişletmek için tıkla ... Gardaşım , o da var haklısın ... 23 Ağustos da da geri istanbul a döneceğim ben . Nasıl yapabiliriz ki ?
Xilence' Alıntı: Ooooooo Hayırlı Teskereler Ali abi, Merak etme Sayılı Gün Çabuk Geçer Genişletmek için tıkla ... Çok çabuk geçiyor . Gel bir de bana sor . blade02iki' Alıntı: ali abi bu arada birşey farkettim hergün ayrı biryerdesin birgün bolu birgün çorum diyarbakır erzurum ne iş Genişletmek için tıkla ... Kardeşim , askeriye de plakalara düştüğün zaman , hergün bir il de oluyorsun dolayısıyla ... Elektr0' Alıntı: Hayırlı keskereler abi sag salim gelirsin inş... Genişletmek için tıkla ... Çok sağol kardeşim ... ChavRash' Alıntı: Gardaş şimdi senin şafak 13. Senin adına seviniyorum buna ama, sen geldiğinde ramazana girmiş olacağız. İçmez bizim cemaat. Nasıl kutlamalı bunu? Genişletmek için tıkla ... Gardaşım , o da var haklısın ... 23 Ağustos da da geri istanbul a döneceğim ben . Nasıl yapabiliriz ki ?
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Moralmen çökmüş durumdayım zaten , bravo yani Masha =) Ne diyeyim ki şimdi sana ... Teşekkürler Enkazcı kardeşim , eyvallah ...
Moralmen çökmüş durumdayım zaten , bravo yani Masha =) Ne diyeyim ki şimdi sana ... Teşekkürler Enkazcı kardeşim , eyvallah ...
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Gel bir de bana sor ... İnan halen biteceğine inanmıyorum bu askerliğin ...
DiaBLoS Admin Konu Sahibi d4rk3ff3ct' Alıntı: altı haftaya evde kahvaltı Genişletmek için tıkla ... Ne fanta , ne kola ... SADECE 7 GÜN ...
d4rk3ff3ct' Alıntı: altı haftaya evde kahvaltı Genişletmek için tıkla ... Ne fanta , ne kola ... SADECE 7 GÜN ...