KD1907
Üye
Banane : DDDDDDDDMobildeyim![]()
Banane : DDDDDDDDMobildeyim![]()
Tamam, Özür dilerim.

Ya off hiç uğraşamıcam
moruk benim ceza puanları 13 olmuş 20 olunca sınırsız ban mı yiyorum noluyo?GalibaYa off hiç uğraşamıcammoruk benim ceza puanları 13 olmuş 20 olunca sınırsız ban mı yiyorum noluyo?
Senin kaç?Galiba
5Senin kaç?
eve gidecemSen tatile çıkmadın mı daha? Yoksa şimdi mi çıkıyosun?

Ne?eve gidecem![]()
Tatili bitmis yani

Ha iyiTatili bitmis yani![]()
hadi bu konuyu uçuruyoruz ihtiyarAynen.Aslinda ceza puani almamak icin sinirleriniz bir anda tavan yaparsa,az birsey burdan cikmak ise bile yarar o zaman,sonucta hepimiz insaniz,sinirlenebiliriz de ama önemli olan tek birsey var eger sizi anlamiyorsa,olaylarin ileri boyut alicaginin farkindaysaniz önce cevap vermemek lazim,asiriyada kacilmissada,sikayet bölümü orda süs olarak durmaz
Çok doğru ama sinirli olduğun an bunları düşünemiyosun işte...Aslinda ceza puani almamak icin sinirleriniz bir anda tavan yaparsa,az birsey burdan cikmak ise bile yarar o zaman,sonucta hepimiz insaniz,sinirlenebiliriz de ama önemli olan tek birsey var eger sizi anlamiyorsa,olaylarin ileri boyut alicaginin farkindaysaniz önce cevap vermemek lazim,asiriyada kacilmissada,sikayet bölümü orda süs olarak durmaz
AynenBu sitede bu konuda iyi diyebilirim,ben ne siteler gördüm üyeyi hem banlayan,üstüne yetmeyip dümdüz giden,öyle yerlerde var ama yönetici yada admin olmak icin zaten sinirleriniz özel olarak alinmasi lazim
Bişey sorcam çok felsefik konuşuyosun ve profil fotoğrafında çok felsefik neden acaba?Yapamadı : DDDDDDDD
Sizdenim derken kimi kastettin? Benle özkan vs yunusla caner?

Olsun olsun sen bize girHe o zaman hiç araya girmeyim zaten ikiye iki olmuşsunuz![]()

Olsun olsun sen bize gir![]()
yanlış anlaşılmasın 
Al işte yaTamam size giriyorumyanlış anlaşılmasın
![]()