Silinen Üye 566228
Kapalı Hesap
Geçtürkcelliye müjde
sadece genç türkcellilerin yararlanabildiği bu kampanyada filmleri bil 100 kontorü al cevapları da veriyorum ona göre ben denedim aldım kodumu 
Cevaplar:
1. Salon 1. Film: Kurtlarla Dans 2. Film: Bisiklet Hırsızları 3. Film: Kızgın Boğa 4. Film: Kaplan ve Ejderha 5. Film: Esaretin Bedeli
2. Salon 1. Film: Trafik 2: Film: Cehennem Silahı 3. Film: Akıl Defteri 4. Film: Arka Pencere 5: Film: Rezervuar Köpekleri
3. salon 1. gol 2. bodyguard 3. guguk kuşu 4. maymunlar cehenneminden kaçış 5. oyuncak hikayesi
4. salon da: 1.gladyatör 2.eşkiya 3. taksi şoförü 4.cesur yürek 5.yağmur adam
5. Salon 1. köstebek 2. Kara şövalye 3. Akıl Oyunları 4. vampirle görüşme 5. sınav
Not: Filmler bazen yer değiştiriyor ona göre cevaplara bakıp seçiniz. sonundaki formu doldur kodu al.
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN
yetkililer mümkünse herkesin görmesi için heryere koysun bu mesajı...
--------------- Ekleme ---------------
son katılım tarihini falan bilmiyom o yüzden hemen deneyin...
arkadaşlar deneyenler cevap yazsın sonuç ne...

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cevaplar:
1. Salon 1. Film: Kurtlarla Dans 2. Film: Bisiklet Hırsızları 3. Film: Kızgın Boğa 4. Film: Kaplan ve Ejderha 5. Film: Esaretin Bedeli
2. Salon 1. Film: Trafik 2: Film: Cehennem Silahı 3. Film: Akıl Defteri 4. Film: Arka Pencere 5: Film: Rezervuar Köpekleri
3. salon 1. gol 2. bodyguard 3. guguk kuşu 4. maymunlar cehenneminden kaçış 5. oyuncak hikayesi
4. salon da: 1.gladyatör 2.eşkiya 3. taksi şoförü 4.cesur yürek 5.yağmur adam
5. Salon 1. köstebek 2. Kara şövalye 3. Akıl Oyunları 4. vampirle görüşme 5. sınav
Not: Filmler bazen yer değiştiriyor ona göre cevaplara bakıp seçiniz. sonundaki formu doldur kodu al.
TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN
yetkililer mümkünse herkesin görmesi için heryere koysun bu mesajı...
son katılım tarihini falan bilmiyom o yüzden hemen deneyin...
arkadaşlar deneyenler cevap yazsın sonuç ne...