geçmişe dönün ve telefon önerin :)

Sponsorlu Bağlantılar

emin_uslu

emin_uslu

Üye
    Konu Sahibi
geçmişe dönün ve telefon önerin :)
arkadaşlar aileden birine telefon alcam ama öyle telefondan anlamaz tuş takımlı olsun kibar bişe olsun kamerası iyi olsun ekstra özelliğe gerek yok sar değeri yüksek olmasın

hurol1

Üye
Samsung s5610

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
n79 olabilir :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
x3-02

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
samsung s5610 u önermem amcamda vardı 1 metreden çok çok az bir mesafede evde yere düştü telefonun arka kapağı çiziklerle dolu ve tuşları gıcırdıyor valla 5130 u şiddetle tavsiye ederim benim ilk telefonumdu 1 sene kullandım sonra anneme verdim telefon 5-6 kez düştü çok ufak çizikler var bir kerede üstüne çay döküldü hala çalışıyor telefoncularda 250 civarı bulursun oda olmaz dersen nokia c3 e5 ve c5 gibi telefonlar var e5 in sar değeride çok düşüktür ama benim sana önerim 5130 çok süper bir telefon gerçekten oyun falan atmasıda çok kolay yükleme derdi yok anında at oyunu çalışıyor kamerası 2 megapixel olmasına rağmen iyi çekim yapıyor yani 5130 al başka bir şey demiyorum :good:

serihan

serihan

Üye
samsung s5610 u önermem amcamda vardı 1 metreden çok çok az bir mesafede evde yere düştü telefonun arka kapağı çiziklerle dolu ve tuşları gıcırdıyor valla 5130 u şiddetle tavsiye ederim benim ilk telefonumdu 1 sene kullandım sonra anneme verdim telefon 5-6 kez düştü çok ufak çizikler var bir kerede üstüne çay döküldü hala çalışıyor telefoncularda 250 civarı bulursun oda olmaz dersen nokia c3 e5 ve c5 gibi telefonlar var e5 in sar değeride çok düşüktür ama benim sana önerim 5130 çok süper bir telefon gerçekten oyun falan atmasıda çok kolay yükleme derdi yok anında at oyunu çalışıyor kamerası 2 megapixel olmasına rağmen iyi çekim yapıyor yani 5130 al başka bir şey demiyorum :good:
Aynen!

fnldstntn

Üye
Nokianın Asha serisi telefonlara bir göz at derim...

..maHsun..

Üye
Nokia n96 Yada 95

MaxipmaN

Üye
n79 u bir incele

Akıncı

Akıncı

Üye
X3–02 en uygun

restmod

restmod

Üye
Samsung 5610 oneririm tuslari buyuk guzel kullanimi rahat kamerasida 5mp gayet guzel cekiyor 250 falan fiyati

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Asha 205 güzel ve şık bir telefon.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Samsung C3200 Monte Bar :good:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Asha 210 250 300:tl: Arası 2013 Model

Kerim.

Kerim.

Üye
s5610.babamda var guzel telefon.cok hafif,kamerasi falan iyi.tek sorunu ekranin gorus acisi dar biraz:)300:tl: bu arada

Üst Alt