Geçmiş/mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş/mi ?

“ Geçmiş ” mi dediniz ? Geçmiş yoktur ki ! Geçmişin bilinci vardır sadece, kendisi yoktur. Geleceğin çatısı da ancak geçmişin harcıyla kurulur ve her çöküşün ya da yükselişin ötesinde berisinde mutlaka geçmişten izler bulunur.

Siz, geçmişin bilincini alıp, ondan bir şeyler yaparsınız; yeni düşler, yeni özlemler ya da anılar, öfkeler yaparsınız.Ama o günde yapar, yaptığınızı o güne atar ve o günleri tutup ancak bir sonrakilere katarsınız da, geçmişi bir daha asla yeniden yaşayamazsınız.

Şu an, bu satırları okurken kullandığınız saniyeler bile geçmiş Belki çok gün, çok saat, çok saniye yaşayacaksınızdır, ama bir daha bu yılın, bu gününün, bu saatinin bu dakikasının ve bu saniyeleri olmayacaktır yaşadığınız...

Artık bu yazının da okunan değil, okunmamış kesitlerinin sizi beklediği gibi, geçmiş değil, çağıran hep gelecektir sizi.

Geçmiş, geçmiştir çünkü !

Geçmişe acımamak, ona salya sümük ağlamamak ve geçmişle avunmamak gerekir, ama unutmamak da.Unutmamak da!

Sonra mı ?

Sonra her şey sürer; her şeyin önce de sürdüğü gibi.Her şey geçer; her şeyin önce de geçtiği gibi.Yılların ömürleri biçtiği gibi. Yılların ömürleri biçtiği gibi...

Bu yazı paylaşılmıştır..

• Beğen
Tepkiler: buketcik

zaza

zaza

Üye
geçmiş geçmişte kalır ama her zaman insanı mutlu edip ya da yaralayan olaylar hatırlanınca bu durum pek işe yaramaz geçmişini unutmak isteyenler asla unutamazlar çünkü yaşananları yaşanmamış kabul edemez beynimiz

• Beğen
Tepkiler: Sidretül Münteha
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Yemişim geçmişimi demek en iyisi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sidretül Münteha

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş geçmişte kalır ama her zaman insanı mutlu edip ya da yaralayan olaylar hatırlanınca bu durum pek işe yaramaz geçmişini unutmak isteyenler asla unutamazlar çünkü yaşananları yaşanmamış kabul edemez beynimiz

napcazzz şimdiii aummmm yapcazzz şimdiiii ( emre altuğ'unun böle bi şarkısı vardı :hmmm )
çizgii çekemiyoruzz o ne olucakkk :hmmm
Yemişim geçmişimi demek en iyisi :ehe

Sanırım geçmişi takmıyosun :D ( ohhh fifisin :D )

zaza

zaza

Üye
Ne yapacağın basit geçmişine bakıp sadece doğru ve yanlışlarını arayacaksın yani kafanı meşgul etmen lazım o zaman geçmişin acısını fazla çekmezsin. şuan geçmişi yargılamayı bırakırsam bunalıma girer hayatıma son verirdim. Düşünmek değil yargılamak en iyisidir :)

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sınamadann gecıyoruzz yaa neyseee sağol yaaaa :s

canturgay

canturgay

Üye
bişey anladıysam arap olayım:aha:

----------Eklendi @ 15:38:19 ---------- Yazıldı @ 15:29:43 ----------

dün dünde kaldı cancağazım bugün yeni şeyler söylemek lazım.:) Hz. Mevlana

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Nee güzel bir sözz...

sadece yazı paylaşmak istedim :)

zaza

zaza

Üye
bişey anladıysam arap olayım:aha:

----------Eklendi @ 15:38:19 ---------- Yazıldı @ 15:29:43 ----------

dün dünde kaldı cancağazım bugün yeni şeyler söylemek lazım.:) Hz. Mevlana

bizde dünü yaşayalım demedikki, dünün acısını nasıl unuturuz dedik :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Bazı insanlarda sürekli geçmişimizi anıp duruyor :hmmm

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Nee cektırmısss bana anlatınn

Revengeful

Emekli Yönetici
Çok can yaktık çoookkk :D

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Pislikkkkk yazıkk değil mi o kızlara :dry:

• Beğen
Tepkiler: buketcik

Revengeful

Emekli Yönetici
O an bunu hiç düşünmüyordum açıkcası.. :hmmm

zaza

zaza

Üye
en iyisi benim gibi davranacaksın aşık olmadan kimseyle çıkma o zaman üzme olanağıda olmaz :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Artık kimseyle çıkmayacam zaten ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt