Geçenlerde Almanya Polisine Hediye Ettiğim Porche

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Geçenlerde Almanya Polisine Hediye Ettiğim Porche

darkred

darkred

Üye
ilk uçakla almanyaya gidip polis oluyorum millet

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Almanyada ben gittiğimde (2002'de) Audi TT polis arabaları vardı gördüğümde şok olmuştum..

S1FR3K1R1C1

Üye
Çok manyak makina yaw

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
hay beee!!! biz şahsi arabamıza yapamıyoz bişey züürtlümüzden adamları kesmemıs polis arabalarına modifiye yapıolar adaletin bumu dunya

CannYFoX

Üye
ulan almanları kıskanmaya başladım bizde ford falan adamlarda spor bir araba...

slayer

Üye
Toros Hepsini Yener_!!!

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
kovalamacalar otobanda diil tarlada olsaydi haklıydın aslında

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 26 2005, 06&#58;39 PM) [post=237910]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kovalamacalar otobanda diil tarlada olsaydi haklıydın aslında
[/b][/quote]
+1

fb_olgac

Üye
bizim polislerde reno 19 kullansın

RockFord Fosgate

Üye
ulan bızde bu arabalar olsa polısler arabaları ALlp kacarlar:))))))))

CisSe

Üye
Ben bu arabının aynısını Kanal D de bi dizi vardı Otoban polisi diye belki izleyenler olmuştur onlardada vardı

tofy

Üye
gerçektenn süperrrrr

jöly

Üye
çok güzel araba süper

VoLo

VoLo

Üye
arkadaşım bunlardan daha varsa bi tane de bana hediye etsene.süper olmuş valla

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Otoban polisi bu tür hızlı arabalar kullnırlar. Türkiye&#39;de de son model R. Megane&#39;lar kullanılıyor. Bu ülke ekonomisi açısından son derece mükemmel bir araba bence..

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Dec 27 2005, 12&#58;52 AM) [post=238244]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Otoban polisi bu tür hızlı arabalar kullnırlar. Türkiye&#39;de de son model R. Megane&#39;lar kullanılıyor. Bu ülke ekonomisi açısından son derece mükemmel bir araba bence..
[/b][/quote]
doğrusun hocam o renolar bitti artık jandarmamız ve polisimiz hızlı ve güsel arabalar kullanıyorlar dengeleme açısından birbirine uyar yani.

darkred

darkred

Üye
ChavRash ve __Midas__ arkadaşlar size katılıyorum ülke ve ekonomi açısından iyi bir tercih renoult.ama istanbul otobanda gördüğüm o ferrarileri ve porscheleri bu arabalarla yakalamaları ve takip etmeleri biraz zor değilmi sizce.en azından otobanda görev yapan polislere daha süratli araçlar verilmesi kanısındayım şahsen

DefectoR

Bunlar otoban polisleri, olası bi kovalamacada illaki güçlü arabaları olmaları lazım bizimkiler gibi Nuhtan kalma renaultlara binmiyorlar

Bu da benim Teksas polisine hediye ettiğim araç

Hem siz polis arabası görmemişsiniz bakın buna

tofy

Üye
ben texasta polis olmadanda defector bana hediye olarak alır dimiii?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt