Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen gün yaptığım kaza sonucu arabanın hali
Sponsorlu Bağlantılar
aLli_28
Üye
geçmiş olsun yaw.
Herşeyin başı sağlık.
UndeRqRo.uNd
Üye
çok qeçmiş olsun ..
Defrag
Üye
geçmiş olsun ALLAH korumuş.
tofy
Üye
Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
jöly
Üye
Treable' Alıntı:
büyük geçmiş olsun. desene beterin beteri varmış. ama motor tarafından çarpmak kötü oldu. bide kusurlu sen misin, sanki arkadan ve soldan çarpmışsın gibi. gerçi arkada çarpıştığım insan var diyorsun ama. neyse geçmiş olsun.
suç tofymde değildi o dururken karşıdan hızla gelen yabancı bayanlar ona çarptı neyseki ona bişey olmadı çok geçmiş olsun bebişime tekrar
BerkayTr
Üye
Geçmiş olsun Allah Daha kötüsünü göstermesin Mustafa da bi kaza geçirmişti isterseniz onun fotoları var bende verebilrim ama o biraz daha ağır bişi geçirdi!!..
Yani ölmesine 20 cm kalmış diye bilirim...
Tekrardan geçmiş olsun!!...
Yıgen
Üye
gecmıs olsun tofy ama plaka yakısmıs oraya
ouSahin
Üye
öncelikle geçmiş olsun boşwer olan arabaya olsun sana bişe olmasında tekrardan geçmiş olsun diliorum daha kötü bişe olmadıga sevindim
dreamboys69
Üye
tavan arasında buldum konuyu,biraz tozlanmış...
alemciler
Üye
tüh araba çok kötü olmuş nasıl kıydında vurdun o arabaya o araba bitmiş at sen onu çöpe al yenisini koy evin önüne
masub
Üye
yazık omuş.ama yeni çıkan bi kanuna göre taraflar anlaşırsa polise ihtiyaç duymadan tutanak tutabiliyorlar.boylece hem küçük şeyler için polisi meşgul etmemiş oluyoruz hem de boşuna beklemiyoruz.
Catty
Emekli Yönetici
gecmıs olsun kardes olur boyle seyler fazla bı9se yok saten
looney
Üye
gecmiş olsun cok fena olmuş
metintoroo
Üye
Ben hayatımda 1 kere kaza yaptım ondada baya korkmustum transitin en arkasında oturuordum.Söförün halini hiç düşünmek istemiorum arabaya bişi olmaz önemli olan sana bişi olmasın...
e.m.r.e.c.i.x
Üye
bsıey olmamıs ya bn kazayaptıgımda vurdugum agac onume gelmıstıı neyse bunla kurtulmusun gecmıs olsun