Gece şarkı dinlemek sizide hüzünlendiriyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Gece şarkı dinlemek sizide hüzünlendiriyor mu?
Gecenin bu saatinde slov müzikler beni mafediyor ama dinlemekden vazgeçemiyorumda.Duygusal oluyorum iyice eski çok sevdiğim bir kız aklıma geliyor(Şimdi ondan daha güzel ve daha iyi kalpli kız arkadaşım olduğu halde.)Ama bu gönlüm neden böyle yapıyor anlamadım
üstelik alanya gibi bir yerdeyken

Tepkiler: Mazlum Somer
Sen yine slow dinliyormuşsun. Ferdi Tayfur dinlede gör hüzünlenmeyi arabesk fena duygusallaştırıyor (:

Eminem dinlersem sorun yok
Yerli dinlersem, sadece 1 tane yerli dinliyorum zaten o da Mustafa Ceceli Eksik, hüzünleniyorum.

Tepkiler: StunnerDead

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ferdi dinlersem Ne olur bilemiyorum artık

ismail

Üye
ben duygulanıyom melanko raple ama altını çiziyom melanko ile yani arabesk değel

15097

Üye
yok niye hüzünlendirsen beni gece yarısı metal müzik dinlemek coşturuyor beni

Dertliyken asla dertli sizi anlatan sarkilar dinlemek lazım dahada beter ediyor

çok şükür hüzünlenmek için bi sebebim olmadığından kafamı şişiriyo

yas 35 yolun yarısı dememe az kalmısken grup 84 sımdı hayatı gece dınledıkce huzunlendırıyor benı hemde baya bır huzunlendırıyor.

gece gece türkçe dinleyeceksen Sıla-Tam da bugün gibi şarkı aç derdin yokken dertlenirsin bugün gece birisi elimden kayıp giderken , Şebnem Ferah dinliyordum böyle de eşitsizlik söz konusu

house - trance tarzında müzikler dinle acısını alır

Nirvana falan hüzenlendirmiyor ama kerim tekin: kar beyaz birde kız arkadaşımla ayrıldık çok kötü oluyorum

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
gece gece türkçe dinleyeceksen Sıla-Tam da bugün gibi şarkı aç derdin yokken dertlenirsin bugün gece birisi elimden kayıp giderken , Şebnem Ferah dinliyordum böyle de eşitsizlik söz konusu
aynen öyle derdin yokken dert çıkıyor. Eski sevgilim aklıma geliyor. Aslında şimdi ondan daha güzel ve daha iyi kalpli sevgilim olduğu halde. Gece şarkı dinlemekten nefret ediyorum ama bir o kadarda dinlemek istiyorum.

ya düşünsene birisiyle ilişikinin seviyesini düşürüyorsun eskiye dönüyorsun ama kulağında şebnem ferah , sansar ... psikoloji denen birşey kalmadı

Benim Huzunlenecek Biiiir Suru Nedenim Var ..

Her Gecem Haram .. Aklima Neler Neler Geliyorr ..

Hele Bu Parcaaa .!

[video=youtube;egB6b6tOYGM]http://www.youtube.com/watch?v=egB6b6tOYGM[/video]

Alın Bu benden size hediye

FeC!

Üye
Ferdi tayfur dan Sabahçı Kahvesini dinlersn ağlarsın bile..

DipNot: Arabesk sevmem.

Diper Not: Sadece Ferdi dinlerim.

Dipest Not: Bunu biyerde görmüştüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...