Gece mezarlıkta kalabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
kalırım. Yer ve zaman söyleyin.

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
mezardakilerden değil dışarda ki insan şeytanlarından korkun :)

SHS

SHS

Üye
tamam

Burak

Üye
Bi yakınımızı ziyarete mezarlıga gıtmıstık bayram gunu mezarlık bayagı kalabalık.
Bızım yakınımız bayagı asagısındaydı mezarlıgın. Neyse yuruduk yuruduk ılerde yol bıttı toprak yol oldu yagmurda yagmıs mermer olmayan mezarlıklar karısmıs toprak falan . Ben yururken birden ayagım cok derın bıyere battı.
Olunun 9 tahtası olur hani, bılenler bılır olunun uzerıne koyarlar, capraz sekılde.
Neyse, battım ve tahtalar kırıldı
olunun uzerıne coktum bundan emınım ve oluyu gordum ve hıc korkmadım ama cok tuhaf oldum, beni çıkardılar ve bekcı geldi durumu anlattım 2 kurek aldık gerı kapadık
o anı unutmuyorum cok tuhaf olmustum.
Not. 2005 de oldu bu olay

• Beğen
Tepkiler: Runner626 ve pelın_

pelın_

ayy çok tırsardım deli nasıl durdum ben cıglıgı basmıştım

SHS

SHS

Üye
tabi istersen canlı yayın yapayım

Burak

Üye
Ben cenazelere çok katılırım, mezarada cok indım oluyu duz yatırmak veya zemın duzelmek ıcın falan no problem
cok sevabıda varmıs cenazeye katılmanın

SHS

SHS

Üye
burak bi de dua okusaydınız, bir nevi rahatsız etmişsiniz..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ilk mesaj gitmedi diye 2 kere yazdım 2side gitmiş :dry: vodafone lanet olsun sana

• Beğen
Tepkiler: pelın_
maxirabit

maxirabit

Üye
Ölüyü görsem,yanımda olsa etkisi olmaz ama televizyondan,bilgisayardan vs görünce azda olsun etkisi oluyor.
Bunun nasıl olduğunu ben bile bilmiyorum:D

SHS

SHS

Üye
tabi ciddi değilim, ne işim var gece mezarlıkta, rahatsız etmemek lazım..

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
hepimiz ölmeyecez mi ....

pelın_

bi kaç ay önce karşı komşumuzun annesi resmen gözümün önünde öldü son nefesini çırınışlarını gördüm elini tutuyodum aynı anda off fena bişeydi ondan hiç korkmadım ama mezarlık başka:(

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Benim bi arkadaşım demişti. Bu soruyu aylar önce sormuştum . Oda dediki kalırım la tabi. Ne korkacam onlar orda kabir azabı ile uğraşırken senle uğraşacak demişt.

Üst Alt