GECE INTERNET PAKETI NEDEN ALINAMIYOR?

Sponsorlu Bağlantılar

ugurarici1

ugurarici1

Üye
    Konu Sahibi
GECE INTERNET PAKETI NEDEN ALINAMIYOR?
BILEN ARKADASLAR YARDIMCI OLSUN LUTFEN. NASIL ALACAGIMIZ HAKKINDA ?

kadikoy

kadikoy

Üye
gece int.paketi sadece turkcell data hattına veriliyor.bu data hattını yükleme yaptıktan sonra ,telefon veya tabletinde de kullanabilirsin.
konuştuğun telefon hattından, data hattına şöyle yükleme yaparsın;
GECE 4GB 053XXXXXXXX yazıp 2222 gönderirsin .burdaki hat (053XXXXXXXX) data hattının numarasıdır.
4GB karşılığı 14tl telefonundan anında düşülür.. gece 02-08 saatleri arasındada int girersin..
umarım yararlı olmuştur.

ugurarici1

ugurarici1

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yaptim ama yinede olmadi...

kadikoy

kadikoy

Üye
0532 arayıp nedenini sor, 2 yıldır vınn-data hattıma diğer telefonumdan böyle yükleme yapıyorum ve oluyor.
öğrendikten sonra,bilgileri diğer okuyucularla paylaşmakta fayda var.

ugurarici1

ugurarici1

Üye
    Konu Sahibi
Aa pardon benim hattim vin data falan değil, onceden normal faturasiz hatlara gece internet paketi yukleniyodu onu sordum ben

kadikoy

kadikoy

Üye
yinede 0532 den öğren, belki halen devam ediyorlardır.

ugurarici1

ugurarici1

Üye
    Konu Sahibi
gencavere meaaj attim data hattina yukleniyor dedi. ne demekse anlamadm

thenfouz

thenfouz

Üye
532 yi aramana gerek yok ben cevapliyim turcellde mt yim :) gece inteenet paketi faturasizda yok sadece gunluk internet paketi var genc tarifeye 1 tl ye 100 mb var yada 3 tl ye gunluk 1gb var ;)

ugurarici1

ugurarici1

Üye
    Konu Sahibi
532 yi aramana gerek yok ben cevapliyim turcellde mt yim :) gece inteenet paketi faturasizda yok sadece gunluk internet paketi var genc tarifeye 1 tl ye 100 mb var yada 3 tl ye gunluk 1gb var ;)
peki hiz kisitini.kaldirma olayini ozelden atarmisin bana

Mert_Alim

Üye
Arkadaslar bu gece paketini alma yolu yokmu yada normal hattimi nasil data yaparim ne degisir

kunaguero2525

Üye
Yy

Son düzenleme:

Mert_Alim

Üye
Gece paketi hakkinda bilgisi olan yokmu acaba

Son düzenleme:

dincer_222

Üye
Arkadaşlar hız kısıtını kaldırmaya bilen varmı bn 6 ay takılmadan kullandım

• Beğen
Tepkiler: kunaguero2525

kunaguero2525

Üye
Gece paketi abone alımını çoktan kapattı. Arkadaşlar turkcell wap 15 nisan da kapanıyor ki bu büyük bir darbe olucak. Ayrıca hız kisiti artık tarih oldu. Her paketi denedik olmadı. 250 lira gitti Bazı arkadaşların ha bu ha şu diyerek. Şikayet dilekçesi yazdım. Ama adeta alay edercesine yanitladilar. Hız kisiti artık tarih
Tek bir yöntem kaldı elimizde onu bazı eski tanıdıklarıma veriyorum. Size ipucu olarak turkcell.com a iyi bakin orda görmediğiniz hiç konuşulmayan paket var.

• Beğen
Tepkiler: dincer_222 ve ozlemm63

dincer_222

Üye
KARDEŞ pm atarmısın valla askerdeyim kurtlar vadisinide izleyemedim kımse yardım etmıo
Denemediğim Yöntem kalmadı yokk hiç bişiyyy yok 100 liram gitti dünden beriii
Her zmn giremiyorum eğer Yöntem bulursanız tel no/05412297398

Üst Alt